KretaKreta
Forgot password?

Appartement Kreta

 • Alantha App.

  Alantha App. Kreta

  Alantha App. op kreta.nl vergelijken wij vele reizen van aanbieders zodat u nooit teveel betaald voor uw vakantie. Alantha App. Ligt in het prachtige Kreta en is al te boeken voor 519.00 Euro! Bekijk hier meer informatie.

  519.00
  Boeken / info
 • Ammos Boutique App. en Suites

  Ammos Boutique App. en Suites Kreta

  Ammos Boutique App. en Suites op kreta.nl vergelijken wij vele reizen van aanbieders zodat u nooit teveel betaald voor uw vakantie. Ammos Boutique App. en Suites Ligt in het prachtige Kreta en is al te boeken voor 434.00 Euro! Bekijk hier meer informatie.

  434.00
  Boeken / info
 • Ammos Studios

  Ammos Studios Kreta

  Ammos Studios op kreta.nl vergelijken wij vele reizen van aanbieders zodat u nooit teveel betaald voor uw vakantie. Ammos Studios Ligt in het prachtige Kreta en is al te boeken voor 454.00 Euro! Bekijk hier meer informatie.

  454.00
  Boeken / info
 • Anna's House & Sunday Beach

  Anna’s House & Sunday Beach Kreta

  Anna’s House & Sunday Beach op kreta.nl vergelijken wij vele reizen van aanbieders zodat u nooit teveel betaald voor uw vakantie. Anna’s House & Sunday Beach Ligt in het prachtige Kreta en is al te boeken voor 539.00 Euro! Bekijk hier meer informatie.

  539.00
  Boeken / info
 • Aparthotel Adonis

  Aparthotel Adonis Kreta

  Aparthotel Adonis op kreta.nl vergelijken wij vele reizen van aanbieders zodat u nooit teveel betaald voor uw vakantie. Aparthotel Adonis Ligt in het prachtige Kreta en is al te boeken voor 404.00 Euro! Bekijk hier meer informatie.

  404.00
  Boeken / info
 • Aparthotel Enorme Eanthia Beach

  Aparthotel Enorme Eanthia Beach Kreta

  Aparthotel Enorme Eanthia Beach op kreta.nl vergelijken wij vele reizen van aanbieders zodat u nooit teveel betaald voor uw vakantie. Aparthotel Enorme Eanthia Beach Ligt in het prachtige Kreta en is al te boeken voor 379.00 Euro! Bekijk hier meer informatie.

  379.00
  Boeken / info
 • Aparthotel Iolida Beach (logies)

  Aparthotel Iolida Beach (logies) Kreta

  Aparthotel Iolida Beach (logies) op kreta.nl vergelijken wij vele reizen van aanbieders zodat u nooit teveel betaald voor uw vakantie. Aparthotel Iolida Beach (logies) Ligt in het prachtige Kreta en is al te boeken voor 399.00 Euro! Bekijk hier meer informatie.

  399.00
  Boeken / info
 • Aparthotel Radamanthys

  Aparthotel Radamanthys Kreta

  Aparthotel Radamanthys op kreta.nl vergelijken wij vele reizen van aanbieders zodat u nooit teveel betaald voor uw vakantie. Aparthotel Radamanthys Ligt in het prachtige Kreta en is al te boeken voor 394.00 Euro! Bekijk hier meer informatie.

  394.00
  Boeken / info
 • Aparthotel Summer Dream

  Aparthotel Summer Dream Kreta

  Aparthotel Summer Dream op kreta.nl vergelijken wij vele reizen van aanbieders zodat u nooit teveel betaald voor uw vakantie. Aparthotel Summer Dream Ligt in het prachtige Kreta en is al te boeken voor 364.00 Euro! Bekijk hier meer informatie.

  364.00
  Boeken / info
 • App. Anna

  App. Anna Kreta

  App. Anna op kreta.nl vergelijken wij vele reizen van aanbieders zodat u nooit teveel betaald voor uw vakantie. App. Anna Ligt in het prachtige Kreta en is al te boeken voor 374.00 Euro! Bekijk hier meer informatie.

  374.00
  Boeken / info
 • App. Antilia

  App. Antilia Kreta

  App. Antilia op kreta.nl vergelijken wij vele reizen van aanbieders zodat u nooit teveel betaald voor uw vakantie. App. Antilia Ligt in het prachtige Kreta en is al te boeken voor 394.00 Euro! Bekijk hier meer informatie.

  394.00
  Boeken / info
 • App. Apollon

  App. Apollon Kreta

  App. Apollon op kreta.nl vergelijken wij vele reizen van aanbieders zodat u nooit teveel betaald voor uw vakantie. App. Apollon Ligt in het prachtige Kreta en is al te boeken voor 369.00 Euro! Bekijk hier meer informatie.

  369.00
  Boeken / info

Appartementen Kreta

appartement Kretakunt u gemakkelijk zoeken op uw wensen zodat het beste aanbod voor u naar voren komt. Gebruik de handige functies om de verschillende appartementen te filteren, u kunt appartementen uit geheel Kreta vinden en vergelijken en zo het beste aanbod vinden. Kreta kent vele mooie vakantiebestemmingen en u kunt hier dan ook heerlijk genieten van de zon terwijl u lekker aan het water ligt. Kreta kent vele verschillende plaatsen, zo is Chersonissos erg bekend onder de jongeren omdat het een uitgebreid nachtleven kent. In tegenstelling van wat vele mensen denken gaan er vele ouderen naar Kreta om een heerlijke vakantie te vieren maar zoeken dan de wat rustigere plaatsen op en huren bijvoorbeeld een prachtig appartement met alles erop en eraan! Lijkt het u wel wat om een appartement te huren dan kunt u in ons bovenstaande overzicht op zoek gaan en voor u het weet heeft u iets moois gevonden. Wij hopen dat u een mooie vakantie mag hebben.

Appartement Kreta

Appartement Kreta.nl

Wanneer u uw appartement via ons boekt heeft u vast en zeker een lage prijs garantie, wij zijn bij alle grote reisbureaus aangesloten en vergelijken de prijzen met elkaar zodat u het beste aanbod krijgt!

 • Zeer uitgebreidt appartementen aanbod.
 • Alles goed geregeld, wij werken alleen met bekende reisbureau’s.
 • Persoonlijk advies

Appartementen op Kreta

Een appartement Kreta is zo geboekt, bekijk ons zeer uitgebreide overzicht en boek online! Kreta is natuurlijk een prachtige locatie om je vakantie door te brengen in een appartement, hotels, vakantiehuis of bungalow. De meeste appartement op Kreta zijn voorzien van vele faciliteiten zoals een keuken, airco, televisie, kluisje, bedden, wifi en vaak een heerlijk zwembad! Geniet van het prachtige weer op Kreta en ga los met je vrienden of heb een heerlijke familie vakantie! Wij hopen dat u Kreta een fijne vakantie bestemming vind en u nog eens terug zult komen!

Appartement Chersonissos

Chersonissos heeft vele mooi appartementen beschikbaar en zijn vooral gericht op jongeren, Chersonissos is een van de plaatsen waar je moet zijn als je van stappen en feesten houdt! Bekijk het uitgebreid aanbod hierboven. Wil je samen met vrienden iets huren voor niet al teveel geld dan is een Appartement in Chersonissos een prima oplossing. Een appartement is vaak een stuk voordeliger omdat je zelf je boodschappen doet en je eten bereid etc. Bekijk hierboven het aanbod en boek gemakkelijk online!