KretaKreta
Forgot password?

Hotels Kreta

 • Amalthia Beach

  Amalthia Beach Kreta

  Amalthia Beach op kreta.nl vergelijken wij vele reizen van aanbieders zodat u nooit teveel betaald voor uw vakantie. Amalthia Beach Ligt in het prachtige Kreta en is al te boeken voor 549.00 Euro! Bekijk hier meer informatie.

  549.00
  Boeken / info
 • Amazones Village Suites

  Amazones Village Suites Kreta

  Amazones Village Suites op kreta.nl vergelijken wij vele reizen van aanbieders zodat u nooit teveel betaald voor uw vakantie. Amazones Village Suites Ligt in het prachtige Kreta en is al te boeken voor 449.00 Euro! Bekijk hier meer informatie.

  449.00
  Boeken / info
 • Aparthotel Galeana Mare

  Aparthotel Galeana Mare Kreta

  Aparthotel Galeana Mare op kreta.nl vergelijken wij vele reizen van aanbieders zodat u nooit teveel betaald voor uw vakantie. Aparthotel Galeana Mare Ligt in het prachtige Kreta en is al te boeken voor 444.00 Euro! Bekijk hier meer informatie.

  444.00
  Boeken / info
 • Aparthotel Indigo Mare

  Aparthotel Indigo Mare Kreta

  Aparthotel Indigo Mare op kreta.nl vergelijken wij vele reizen van aanbieders zodat u nooit teveel betaald voor uw vakantie. Aparthotel Indigo Mare Ligt in het prachtige Kreta en is al te boeken voor 519.00 Euro! Bekijk hier meer informatie.

  519.00
  Boeken / info
 • Aparthotel Lenikos

  Aparthotel Lenikos Kreta

  Aparthotel Lenikos op kreta.nl vergelijken wij vele reizen van aanbieders zodat u nooit teveel betaald voor uw vakantie. Aparthotel Lenikos Ligt in het prachtige Kreta en is al te boeken voor 479.00 Euro! Bekijk hier meer informatie.

  479.00
  Boeken / info
 • Aparthotel Menta

  Aparthotel Menta Kreta

  Aparthotel Menta op kreta.nl vergelijken wij vele reizen van aanbieders zodat u nooit teveel betaald voor uw vakantie. Aparthotel Menta Ligt in het prachtige Kreta en is al te boeken voor 544.00 Euro! Bekijk hier meer informatie.

  544.00
  Boeken / info
 • App. Canea Mare - logies en ontbijt

  App. Canea Mare – logies en ontbijt Kreta

  App. Canea Mare – logies en ontbijt op kreta.nl vergelijken wij vele reizen van aanbieders zodat u nooit teveel betaald voor uw vakantie. App. Canea Mare – logies en ontbijt Ligt in het prachtige Kreta en is al te boeken voor 444.00 Euro! Bekijk hier meer informatie.

  444.00
  Boeken / info
 • App. Creta Palm (logies en ontbijt)

  App. Creta Palm (logies en ontbijt) Kreta

  App. Creta Palm (logies en ontbijt) op kreta.nl vergelijken wij vele reizen van aanbieders zodat u nooit teveel betaald voor uw vakantie. App. Creta Palm (logies en ontbijt) Ligt in het prachtige Kreta en is al te boeken voor 454.00 Euro! Bekijk hier meer informatie.

  454.00
  Boeken / info
 • App. Evelin - logies en ontbijt

  App. Evelin – logies en ontbijt Kreta

  App. Evelin – logies en ontbijt op kreta.nl vergelijken wij vele reizen van aanbieders zodat u nooit teveel betaald voor uw vakantie. App. Evelin – logies en ontbijt Ligt in het prachtige Kreta en is al te boeken voor 389.00 Euro! Bekijk hier meer informatie.

  389.00
  Boeken / info
 • App. Galeana Beach - Logies ontbijt

  App. Galeana Beach – Logies ontbijt Kreta

  App. Galeana Beach – Logies ontbijt op kreta.nl vergelijken wij vele reizen van aanbieders zodat u nooit teveel betaald voor uw vakantie. App. Galeana Beach – Logies ontbijt Ligt in het prachtige Kreta en is al te boeken voor 444.00 Euro! Bekijk hier meer informatie.

  444.00
  Boeken / info
 • App. Iperion Beach

  App. Iperion Beach Kreta

  App. Iperion Beach op kreta.nl vergelijken wij vele reizen van aanbieders zodat u nooit teveel betaald voor uw vakantie. App. Iperion Beach Ligt in het prachtige Kreta en is al te boeken voor 464.00 Euro! Bekijk hier meer informatie.

  464.00
  Boeken / info
 • Castello Village Resort

  Castello Village Resort Kreta

  Castello Village Resort op kreta.nl vergelijken wij vele reizen van aanbieders zodat u nooit teveel betaald voor uw vakantie. Castello Village Resort Ligt in het prachtige Kreta en is al te boeken voor 429.00 Euro! Bekijk hier meer informatie.

  429.00
  Boeken / info

Hotel Kreta

Hotels KretaEr zijn vele mooie hotels te vinden op Kreta maar het ligt eraan wat voor vakantie u zoekt. We hebben vele hotels beschikbaar en u kunt deze gemakkelijk met elkaar vergelijken de beste prijs bekijken. Ons bovenstaande hotel overzicht bevat hotels uit Kreta, u kunt zoeken op steden, prijs, sterren, faciliteiten en nog veel meer. Wanneer u een hotel heeft gevonden die bij u past kunt u de prijs gaan vergelijken bij de bij ons aangesloten reisbureau’s om zo de beste prijs naar voren te krijgen. Wij hopen dat u een prachtig hotel heeft gevonden en u een fijne vakantie mag hebben op het prachtige eiland Kreta!

Hotels Kreta.nl

Wij hebben een zeer uitgebreid hotel aanbod omdat wij van al onze partners de hotels krijgen aangeleverd en wij u zo de mogelijkheid geven om de beste te prijs te vinden. Wij gaan er vanuit dat u een geschikt hotel kunt vinden voor de prijs die u in gedachte had.

Voordelen van hotels bij Kreta.nl:

 • De beste prijs gegarandeerd.
 • Een zeer groot aanbod van hotels in Kreta
 • Een persoonlijk advies
 • Werkt alleen met bekende reisbureau’s

Grand hotel Kreta

Het Grand hotel Kreta is toch wel een van de bekendste hotels op Kreta. Grand hotel Kreta is te vinden in┬áChersonissos. Het hotel is zo’n 25 kilometer gelegen van het Heraklion vliegveld gelegen en is dus gemakkelijk met de bus te bereiken. Het hotels heeft 4 sterren en heeft dan ook vele luxe faciliteiten zodat u als gast helemaal tot rust komt. U kunt dit prachtige hotel in prijs vergelijken en online boeken. Wij hopen dat u een fijne vakantie mag hebben in dit prachtige Grand Hotel.

Appartement Kreta