KretaKreta
Forgot password?

Logies en ontbijt

Sorteren op:

 • Amalthia Beach

  Amalthia Beach Kreta

  Amalthia Beach op kreta.nl vergelijken wij vele reizen van aanbieders zodat u nooit teveel betaald voor uw vakantie. Amalthia Beach Ligt in het prachtige Kreta en is al te boeken voor 549.00 Euro! Bekijk hier meer informatie.

  549.00
  Boeken / info
 • Amazones Village Suites

  Amazones Village Suites Kreta

  Amazones Village Suites op kreta.nl vergelijken wij vele reizen van aanbieders zodat u nooit teveel betaald voor uw vakantie. Amazones Village Suites Ligt in het prachtige Kreta en is al te boeken voor 449.00 Euro! Bekijk hier meer informatie.

  449.00
  Boeken / info
 • Aparthotel Galeana Mare

  Aparthotel Galeana Mare Kreta

  Aparthotel Galeana Mare op kreta.nl vergelijken wij vele reizen van aanbieders zodat u nooit teveel betaald voor uw vakantie. Aparthotel Galeana Mare Ligt in het prachtige Kreta en is al te boeken voor 444.00 Euro! Bekijk hier meer informatie.

  444.00
  Boeken / info
 • Aparthotel Indigo Mare

  Aparthotel Indigo Mare Kreta

  Aparthotel Indigo Mare op kreta.nl vergelijken wij vele reizen van aanbieders zodat u nooit teveel betaald voor uw vakantie. Aparthotel Indigo Mare Ligt in het prachtige Kreta en is al te boeken voor 519.00 Euro! Bekijk hier meer informatie.

  519.00
  Boeken / info
 • Aparthotel Lenikos

  Aparthotel Lenikos Kreta

  Aparthotel Lenikos op kreta.nl vergelijken wij vele reizen van aanbieders zodat u nooit teveel betaald voor uw vakantie. Aparthotel Lenikos Ligt in het prachtige Kreta en is al te boeken voor 479.00 Euro! Bekijk hier meer informatie.

  479.00
  Boeken / info
 • Aparthotel Menta

  Aparthotel Menta Kreta

  Aparthotel Menta op kreta.nl vergelijken wij vele reizen van aanbieders zodat u nooit teveel betaald voor uw vakantie. Aparthotel Menta Ligt in het prachtige Kreta en is al te boeken voor 544.00 Euro! Bekijk hier meer informatie.

  544.00
  Boeken / info
 • App. Canea Mare - logies en ontbijt

  App. Canea Mare – logies en ontbijt Kreta

  App. Canea Mare – logies en ontbijt op kreta.nl vergelijken wij vele reizen van aanbieders zodat u nooit teveel betaald voor uw vakantie. App. Canea Mare – logies en ontbijt Ligt in het prachtige Kreta en is al te boeken voor 444.00 Euro! Bekijk hier meer informatie.

  444.00
  Boeken / info
 • App. Creta Palm (logies en ontbijt)

  App. Creta Palm (logies en ontbijt) Kreta

  App. Creta Palm (logies en ontbijt) op kreta.nl vergelijken wij vele reizen van aanbieders zodat u nooit teveel betaald voor uw vakantie. App. Creta Palm (logies en ontbijt) Ligt in het prachtige Kreta en is al te boeken voor 454.00 Euro! Bekijk hier meer informatie.

  454.00
  Boeken / info
 • App. Evelin - logies en ontbijt

  App. Evelin – logies en ontbijt Kreta

  App. Evelin – logies en ontbijt op kreta.nl vergelijken wij vele reizen van aanbieders zodat u nooit teveel betaald voor uw vakantie. App. Evelin – logies en ontbijt Ligt in het prachtige Kreta en is al te boeken voor 389.00 Euro! Bekijk hier meer informatie.

  389.00
  Boeken / info
 • App. Galeana Beach - Logies ontbijt

  App. Galeana Beach – Logies ontbijt Kreta

  App. Galeana Beach – Logies ontbijt op kreta.nl vergelijken wij vele reizen van aanbieders zodat u nooit teveel betaald voor uw vakantie. App. Galeana Beach – Logies ontbijt Ligt in het prachtige Kreta en is al te boeken voor 444.00 Euro! Bekijk hier meer informatie.

  444.00
  Boeken / info
 • App. Iperion Beach

  App. Iperion Beach Kreta

  App. Iperion Beach op kreta.nl vergelijken wij vele reizen van aanbieders zodat u nooit teveel betaald voor uw vakantie. App. Iperion Beach Ligt in het prachtige Kreta en is al te boeken voor 464.00 Euro! Bekijk hier meer informatie.

  464.00
  Boeken / info
 • Castello Village Resort

  Castello Village Resort Kreta

  Castello Village Resort op kreta.nl vergelijken wij vele reizen van aanbieders zodat u nooit teveel betaald voor uw vakantie. Castello Village Resort Ligt in het prachtige Kreta en is al te boeken voor 429.00 Euro! Bekijk hier meer informatie.

  429.00
  Boeken / info
 • CHC Elysium Boutique Hotel

  CHC Elysium Boutique Hotel Kreta

  CHC Elysium Boutique Hotel op kreta.nl vergelijken wij vele reizen van aanbieders zodat u nooit teveel betaald voor uw vakantie. CHC Elysium Boutique Hotel Ligt in het prachtige Kreta en is al te boeken voor 589.00 Euro! Bekijk hier meer informatie.

  589.00
  Boeken / info
 • Fly & Drive Kreta - Chania - inclusief huurauto

  Fly & Drive Kreta – Chania – inclusief huurauto Kreta

  Fly & Drive Kreta – Chania – inclusief huurauto op kreta.nl vergelijken wij vele reizen van aanbieders zodat u nooit teveel betaald voor uw vakantie. Fly & Drive Kreta – Chania – inclusief huurauto Ligt in het prachtige Kreta en is al te boeken voor 669.00 Euro! Bekijk hier meer informatie.

  669.00
  Boeken / info
 • Fly & Drive Kreta - Heraklion - inclusief huurauto

  Fly & Drive Kreta – Heraklion – inclusief huurauto Kreta

  Fly & Drive Kreta – Heraklion – inclusief huurauto op kreta.nl vergelijken wij vele reizen van aanbieders zodat u nooit teveel betaald voor uw vakantie. Fly & Drive Kreta – Heraklion – inclusief huurauto Ligt in het prachtige Kreta en is al te boeken voor 679.00 Euro! Bekijk hier meer informatie.

  679.00
  Boeken / info