Malia

Home/Malia
 • Ammos Beach Resort - adults only
  Ammos Beach Resort - adults only op Kreta.nl vergelijken wij met vele reizen van aanbieders zodat u nooit teveel betaald voor uw vakantie. Ammos Beach Resort - adults only ligt in het prachtige Kreta en is nu te boeken voor 759.00 Euro! Bekijk hier voor meer informatie.
 • Ammos Boutique App. en Suites
  Ammos Boutique App. en Suites op Kreta.nl vergelijken wij met vele reizen van aanbieders zodat u nooit teveel betaald voor uw vakantie. Ammos Boutique App. en Suites ligt in het prachtige Kreta en is nu te boeken voor 649.00 Euro! Bekijk hier voor meer informatie.
 • Aparthotel Villa Mare Monte
  Aparthotel Villa Mare Monte op Kreta.nl vergelijken wij met vele reizen van aanbieders zodat u nooit teveel betaald voor uw vakantie. Aparthotel Villa Mare Monte ligt in het prachtige Kreta en is nu te boeken voor 419.00 Euro! Bekijk hier voor meer informatie.
 • App. Cretan Family
  App. Cretan Family op Kreta.nl vergelijken wij met vele reizen van aanbieders zodat u nooit teveel betaald voor uw vakantie. App. Cretan Family ligt in het prachtige Kreta en is nu te boeken voor 379.00 Euro! Bekijk hier voor meer informatie.
 • App. Drossia Palms
  App. Drossia Palms op Kreta.nl vergelijken wij met vele reizen van aanbieders zodat u nooit teveel betaald voor uw vakantie. App. Drossia Palms ligt in het prachtige Kreta en is nu te boeken voor 459.00 Euro! Bekijk hier voor meer informatie.
 • App. Theo Star
  App. Theo Star op Kreta.nl vergelijken wij met vele reizen van aanbieders zodat u nooit teveel betaald voor uw vakantie. App. Theo Star ligt in het prachtige Kreta en is nu te boeken voor 379.00 Euro! Bekijk hier voor meer informatie.
 • Boek nu uw vakantie naar Malia met TUI en geniet van dit prachtige hotel. Calimera Sirens Beach is nu supervoordelig geprijsd en beschikbaar op vele datums.
 • Boek nu uw vakantie naar Malia met TUI en geniet van dit prachtige appartementen. Golden Bay is nu supervoordelig geprijsd en beschikbaar op vele datums.
 • Hotel Club Calimera Sirens Beach
  Hotel Club Calimera Sirens Beach op Kreta.nl vergelijken wij met vele reizen van aanbieders zodat u nooit teveel betaald voor uw vakantie. Hotel Club Calimera Sirens Beach ligt in het prachtige Kreta en is nu te boeken voor 689.00 Euro! Bekijk hier voor meer informatie.
 • Hotel High Beach
  Hotel High Beach op Kreta.nl vergelijken wij met vele reizen van aanbieders zodat u nooit teveel betaald voor uw vakantie. Hotel High Beach ligt in het prachtige Kreta en is nu te boeken voor 749.00 Euro! Bekijk hier voor meer informatie.
 • Hotel High Beach Miramare
  Hotel High Beach Miramare op Kreta.nl vergelijken wij met vele reizen van aanbieders zodat u nooit teveel betaald voor uw vakantie. Hotel High Beach Miramare ligt in het prachtige Kreta en is nu te boeken voor 659.00 Euro! Bekijk hier voor meer informatie.
 • Hotel High Beach White - ultra all inclusive
  Hotel High Beach White - ultra all inclusive op Kreta.nl vergelijken wij met vele reizen van aanbieders zodat u nooit teveel betaald voor uw vakantie. Hotel High Beach White - ultra all inclusive ligt in het prachtige Kreta en is nu te boeken voor 909.00 Euro! Bekijk hier voor meer informatie.