8 daagse vliegvakantie naar Aldemar Knossos Royal en Royal Villas in anissaras, griekenland – Prijsvrij

//8 daagse vliegvakantie naar Aldemar Knossos Royal en Royal Villas in anissaras, griekenland – Prijsvrij

8 daagse vliegvakantie naar Aldemar Knossos Royal en Royal Villas in anissaras, griekenland – Prijsvrij

611.00

Boek nu uw vakantie naar Anissaras met Prijsvrij en geniet van dit prachtige Hotel. 8 daagse vliegvakantie naar Aldemar Knossos Royal en Royal Villas in anissaras, griekenland is nu supervoordelig geprijsd en beschikbaar op vele datums.

SKU: 1492ed2939520cdb48afaa2120e505e887bd3e40 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Heerlijk op vakantie met Prijsvrij naar 8 daagse vliegvakantie naar Aldemar Knossos Royal en Royal Villas in anissaras, griekenland op Kreta. U boekt 8 daagse vliegvakantie naar Aldemar Knossos Royal en Royal Villas in anissaras, griekenland nu al vanaf 611.00 per persoon. Met een gemiddeld cijfer van heeft  8 daagse vliegvakantie naar Aldemar Knossos Royal en Royal Villas in anissaras, griekenland met 5 sterren een goede waardering.

Omschrijving van de vakantie:

Opzoek naar een prachtig 5-sterren hotel direct aan het strand? Aldemar Knossos Royal en Royal Villas is gelegen aan het strand van Anissaras op het zonnige Kreta. Dit hotel beschikt over heerlijke zwembaden met gratis ligbedden en parasols. Deze zijn eveneens op het strand gratis beschikbaar. Wanneer verblijf jij in dit goed beoordeelde hotel?

Deze vakantie word u aangeboden door:

Prijsvrij

Extra informatie

Land

Regio

Stad

Aantal Sterren

Type Accomodatie