8 daagse vliegvakantie naar Apollonia Beach Resort en Spa in amoudara, griekenland – Prijsvrij

//8 daagse vliegvakantie naar Apollonia Beach Resort en Spa in amoudara, griekenland – Prijsvrij

8 daagse vliegvakantie naar Apollonia Beach Resort en Spa in amoudara, griekenland – Prijsvrij

604.00

Boek nu uw vakantie naar Amoudara met Prijsvrij en geniet van dit prachtige Hotel. 8 daagse vliegvakantie naar Apollonia Beach Resort en Spa in amoudara, griekenland is nu supervoordelig geprijsd en beschikbaar op vele datums.

Artikelnummer: 89217d13794485acdad7d99c3e9e00a3ef7dd4eb Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Heerlijk op vakantie met Prijsvrij naar 8 daagse vliegvakantie naar Apollonia Beach Resort en Spa in amoudara, griekenland op Kreta. U boekt 8 daagse vliegvakantie naar Apollonia Beach Resort en Spa in amoudara, griekenland nu al vanaf 604.00 per persoon. Met een gemiddeld cijfer van heeft  8 daagse vliegvakantie naar Apollonia Beach Resort en Spa in amoudara, griekenland met 5 sterren een goede waardering.

Omschrijving van de vakantie:

Direct aan het lange zand-/kiezelstrand van Amoudara vind je het 5-sterren Apollonia Beach Resort en Spa. Het complex ligt op slechts enkele kilometers van Heraklion en vlakbij bekende archeologische plaatsen zoals Knossos. Comfort wordt gecombineerd met luxe. De restaurants bieden een variëteit aan culinaire gerechten inclusief traditionele Griekse specialiteiten. De sport- en wellnessfaciliteiten maken het aanbod compleet!

Deze vakantie word u aangeboden door:

Prijsvrij

Extra informatie

Land

Regio

Stad

Aantal Sterren

Type Accomodatie