8 daagse vliegvakantie naar Aquila Porto Rethymnon in rethymnon, griekenland – Prijsvrij

//8 daagse vliegvakantie naar Aquila Porto Rethymnon in rethymnon, griekenland – Prijsvrij

8 daagse vliegvakantie naar Aquila Porto Rethymnon in rethymnon, griekenland – Prijsvrij

902.00

Boek nu uw vakantie naar Rethymnon met Prijsvrij en geniet van dit prachtige Hotel. 8 daagse vliegvakantie naar Aquila Porto Rethymnon in rethymnon, griekenland is nu supervoordelig geprijsd en beschikbaar op vele datums.

Artikelnummer: 51b1cd0f80e440e84d98461fbec66fb9ea4d676a Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Heerlijk op vakantie met Prijsvrij naar 8 daagse vliegvakantie naar Aquila Porto Rethymnon in rethymnon, griekenland op Kreta. U boekt 8 daagse vliegvakantie naar Aquila Porto Rethymnon in rethymnon, griekenland nu al vanaf 902.00 per persoon. Met een gemiddeld cijfer van heeft  8 daagse vliegvakantie naar Aquila Porto Rethymnon in rethymnon, griekenland met 5 sterren een goede waardering.

Omschrijving van de vakantie:

Porto Rethymnon is een hotel met veel tevreden klanten en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Met name door de kwaliteit van het eten & drinken, de zeer goede service en de goede ligging wordt dit hotel zeer goed beoordeeld door haar gasten. Meerdere keren per week zijn er dansavonden met livemuziek, shows en folklore. Het is ook zeker aan te raden om een mountainbike te huren om Rethymnon te verkennen!

Deze vakantie word u aangeboden door:

Prijsvrij

Extra informatie

Land

Regio

Stad

Aantal Sterren

Type Accomodatie