8 daagse vliegvakantie naar Blue Marine Resort en Spa in agios nikolaos, griekenland – Prijsvrij

//8 daagse vliegvakantie naar Blue Marine Resort en Spa in agios nikolaos, griekenland – Prijsvrij

8 daagse vliegvakantie naar Blue Marine Resort en Spa in agios nikolaos, griekenland – Prijsvrij

609.00

Boek nu uw vakantie naar Agios Nikolaos met Prijsvrij en geniet van dit prachtige Hotel. 8 daagse vliegvakantie naar Blue Marine Resort en Spa in agios nikolaos, griekenland is nu supervoordelig geprijsd en beschikbaar op vele datums.

Artikelnummer: 7c990ec94ea01aa6ee7ad5ffc2dd6e08a58ad5d7 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Heerlijk op vakantie met Prijsvrij naar 8 daagse vliegvakantie naar Blue Marine Resort en Spa in agios nikolaos, griekenland op Kreta. U boekt 8 daagse vliegvakantie naar Blue Marine Resort en Spa in agios nikolaos, griekenland nu al vanaf 609.00 per persoon. Met een gemiddeld cijfer van heeft  8 daagse vliegvakantie naar Blue Marine Resort en Spa in agios nikolaos, griekenland met 5 sterren een goede waardering.

Omschrijving van de vakantie:

Vanaf Blue Marine Resort en Spa heb je een prachtig uitzicht over de baai van Mirabello. Vanaf deze accommodatie kun je het mooie en veelzijdige Kreta ontdekken. In het hotel kun je genieten van de wellnessfaciliteiten om lekker tot rust te komen. Als je op zoek bent naar een relaxte all inclusive vakantie is, dan is Blue Marine Resort en Spa een geschikt hotel!

Deze vakantie word u aangeboden door:

Prijsvrij

Extra informatie

Land

Regio

Stad

Aantal Sterren

Type Accomodatie