8 daagse vliegvakantie naar Candia Park Village in agios nikolaos, griekenland – Prijsvrij

//8 daagse vliegvakantie naar Candia Park Village in agios nikolaos, griekenland – Prijsvrij

8 daagse vliegvakantie naar Candia Park Village in agios nikolaos, griekenland – Prijsvrij

458.00

Boek nu uw vakantie naar Agios Nikolaos met Prijsvrij en geniet van dit prachtige Apartotel. 8 daagse vliegvakantie naar Candia Park Village in agios nikolaos, griekenland is nu supervoordelig geprijsd en beschikbaar op vele datums.

Artikelnummer: e5844ed239ad0e4719d40512a89e35013eb08014 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Heerlijk op vakantie met Prijsvrij naar 8 daagse vliegvakantie naar Candia Park Village in agios nikolaos, griekenland op Kreta. U boekt 8 daagse vliegvakantie naar Candia Park Village in agios nikolaos, griekenland nu al vanaf 458.00 per persoon. Met een gemiddeld cijfer van heeft  8 daagse vliegvakantie naar Candia Park Village in agios nikolaos, griekenland met 4 sterren een goede waardering.

Omschrijving van de vakantie:

De appartementen van Candia Park Village hebben een prachtige ligging in Agios Nikolaos. Deze “Village” bevindt zich in een ca. 65.000 m² groot complex dat gebouwd is in de stijl van een Kretensisch dorp. De heuvel waarop het sfeervolle 4-sterren complex zich bevindt loopt uit in een mooie baai met een prachtig zandstrand. Een genot om hier je vakantie door te brengen!

Deze vakantie word u aangeboden door:

Prijsvrij

Extra informatie

Land

Regio

Stad

Aantal Sterren

Type Accomodatie