8 daagse vliegvakantie naar Eri Beach en Village Waterpark in chersonissos, griekenland – Prijsvrij

//8 daagse vliegvakantie naar Eri Beach en Village Waterpark in chersonissos, griekenland – Prijsvrij

8 daagse vliegvakantie naar Eri Beach en Village Waterpark in chersonissos, griekenland – Prijsvrij

422.00

Boek nu uw vakantie naar Chersonissos met Prijsvrij en geniet van dit prachtige Apartotel. 8 daagse vliegvakantie naar Eri Beach en Village Waterpark in chersonissos, griekenland is nu supervoordelig geprijsd en beschikbaar op vele datums.

Artikelnummer: 9ea8916d027d66c2375c680ff6dab5d486bdd732 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Heerlijk op vakantie met Prijsvrij naar 8 daagse vliegvakantie naar Eri Beach en Village Waterpark in chersonissos, griekenland op Kreta. U boekt 8 daagse vliegvakantie naar Eri Beach en Village Waterpark in chersonissos, griekenland nu al vanaf 422.00 per persoon. Met een gemiddeld cijfer van heeft  8 daagse vliegvakantie naar Eri Beach en Village Waterpark in chersonissos, griekenland met 4 sterren een goede waardering.

Omschrijving van de vakantie:

Ben je graag actief op vakantie? Boek dan snel een verblijf in het Eri Beach en Village Waterpark in Chersonissos. Dit vakantiecomplex biedt talloze sportieve mogelijkheden zodat je je geen seconde hoeft te vervelen! Daarnaast zijn er maar liefst 4 zwembaden aanwezig en 3 waterglijbanen! Voor volop splashplezier ben je hier dan ook op de juiste plek!

Deze vakantie word u aangeboden door:

Prijsvrij

Extra informatie

Land

Regio

Stad

Aantal Sterren

Type Accomodatie