8 daagse vliegvakantie naar Gouves Waterpark en Holiday Resort in gouves, griekenland – Prijsvrij

//8 daagse vliegvakantie naar Gouves Waterpark en Holiday Resort in gouves, griekenland – Prijsvrij

8 daagse vliegvakantie naar Gouves Waterpark en Holiday Resort in gouves, griekenland – Prijsvrij

408.00

Boek nu uw vakantie naar Gouves met Prijsvrij en geniet van dit prachtige Hotel. 8 daagse vliegvakantie naar Gouves Waterpark en Holiday Resort in gouves, griekenland is nu supervoordelig geprijsd en beschikbaar op vele datums.

Artikelnummer: 1486f1537feb1dcf7987dcde4ddac3e19ffc9e81 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Heerlijk op vakantie met Prijsvrij naar 8 daagse vliegvakantie naar Gouves Waterpark en Holiday Resort in gouves, griekenland op Kreta. U boekt 8 daagse vliegvakantie naar Gouves Waterpark en Holiday Resort in gouves, griekenland nu al vanaf 408.00 per persoon. Met een gemiddeld cijfer van heeft  8 daagse vliegvakantie naar Gouves Waterpark en Holiday Resort in gouves, griekenland met 4 sterren een goede waardering.

Omschrijving van de vakantie:

Een absolute aanrader voor families met kinderen is het 4-steren Gouves Waterpark en Holiday Resort. Dit resort in Gouves biedt volop vermaak voor het hele gezin. De leuke zwembaden, waterglijbanen, de kidsclub en de gevarieerde (sport)activiteiten zorgen voor volop vermaak. Combineer daarbij de uitgebreide All Inclusive formule en je zonvakantie naar Kreta is compleet!

Deze vakantie word u aangeboden door:

Prijsvrij

Extra informatie

Land

Regio

Stad

Aantal Sterren

Type Accomodatie