8 daagse vliegvakantie naar MITSIS Rinela Beach Resort en Spa in kokkini chani, griekenland – Prijsvrij

//8 daagse vliegvakantie naar MITSIS Rinela Beach Resort en Spa in kokkini chani, griekenland – Prijsvrij

8 daagse vliegvakantie naar MITSIS Rinela Beach Resort en Spa in kokkini chani, griekenland – Prijsvrij

597.00

Boek nu uw vakantie naar Kokkini Chani met Prijsvrij en geniet van dit prachtige Hotel. 8 daagse vliegvakantie naar MITSIS Rinela Beach Resort en Spa in kokkini chani, griekenland is nu supervoordelig geprijsd en beschikbaar op vele datums.

SKU: bc3b7226c60b7b15cb0a45a5f59361e7c0a404ae Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Heerlijk op vakantie met Prijsvrij naar 8 daagse vliegvakantie naar MITSIS Rinela Beach Resort en Spa in kokkini chani, griekenland op Kreta. U boekt 8 daagse vliegvakantie naar MITSIS Rinela Beach Resort en Spa in kokkini chani, griekenland nu al vanaf 597.00 per persoon. Met een gemiddeld cijfer van heeft  8 daagse vliegvakantie naar MITSIS Rinela Beach Resort en Spa in kokkini chani, griekenland met 4 sterren een goede waardering.

Omschrijving van de vakantie:

Met maar liefst 5 zwembaden en vele sportactiviteiten is dit hotel in Kokkini Chani ideaal voor zowel zwem- als sportliefhebbers. Mitsis Rinela Beach Resort en Spa ligt direct aan het strand en is zeer geschikt voor een familievakantie. Jong en oud kunnen zich hier prima vermaken! En voor de gasten die toe zijn aan wat rust en ontspanning is er een spa met sauna, jacuzzi en massages.

Deze vakantie word u aangeboden door:

Prijsvrij

Extra informatie

Land

Regio

Stad

Aantal Sterren

Type Accomodatie