8 daagse vliegvakantie naar MITSIS Rinela Beach Resort en Spa in kokkini chani, griekenland – Prijsvrij

//8 daagse vliegvakantie naar MITSIS Rinela Beach Resort en Spa in kokkini chani, griekenland – Prijsvrij

8 daagse vliegvakantie naar MITSIS Rinela Beach Resort en Spa in kokkini chani, griekenland – Prijsvrij

561.00

Boek nu uw vakantie naar Kokkini Chani met Prijsvrij en geniet van dit prachtige Hotel. 8 daagse vliegvakantie naar MITSIS Rinela Beach Resort en Spa in kokkini chani, griekenland is nu supervoordelig geprijsd en beschikbaar op vele datums.

Artikelnummer: d58c3746221154563a4becc0f24bb3a5595ae9a5 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Heerlijk op vakantie met Prijsvrij naar 8 daagse vliegvakantie naar MITSIS Rinela Beach Resort en Spa in kokkini chani, griekenland op Kreta. U boekt 8 daagse vliegvakantie naar MITSIS Rinela Beach Resort en Spa in kokkini chani, griekenland nu al vanaf 561.00 per persoon. Met een gemiddeld cijfer van heeft  8 daagse vliegvakantie naar MITSIS Rinela Beach Resort en Spa in kokkini chani, griekenland met 4 sterren een goede waardering.

Omschrijving van de vakantie:

Met maar liefst 5 zwembaden en vele sportactiviteiten is dit hotel in Kokkini Chani ideaal voor zowel zwem- als sportliefhebbers. Mitsis Rinela Beach Resort en Spa ligt direct aan het strand en is zeer geschikt voor een familievakantie. Jong en oud kunnen zich hier prima vermaken! En voor de gasten die toe zijn aan wat rust en ontspanning is er een spa met sauna, jacuzzi en massages.

Deze vakantie word u aangeboden door:

Prijsvrij

Extra informatie

Land

Regio

Stad

Aantal Sterren

Type Accomodatie