Ammos Boutique Appartementen en Suites Kreta

Ammos Boutique Appartementen en Suites op Kreta.nl vergelijken wij met vele reizen van aanbieders zodat u nooit teveel betaald voor uw vakantie. Ammos Boutique Appartementen en Suites ligt in het prachtige Kreta en is nu te boeken voor 500.00 Euro! Bekijk hier voor meer informatie.

500.00

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

KretaAppartementen Ammos is een geweldige plek om te verblijven in het gezellige Malia. De gastvrije eigenaar heeft er voor gezorgd dat alles aan dit vakantieadres een lust voor het oog is. De kleurrijke en smaakvol ingerichte moderne kamers zijn daar zeker een goed voorbeeld van. Ook bij de receptie vind je diverse decoraties, vaak handgemaakt door de eigenaar. In een fijne setting, te midden van alles wat je nodig hebt voor een ontspannen vakantie, verblijf je hier op een perfecte locatie. Je verblijft hier namelijk tussen het strand en het centrum van Malia. Beide zijn maar een paar minuten lopen. In het gezellige centrum kun je uit eten gaan in een van de sfeervolle restaurantjes of terrasjes of op jacht gaan naar leuke souverniers.

Ammos Boutique Appartementen en Suites 3.5 Sterren in Kreta

Op Kreta.nl vergelijken wij vele reizen van aanbieders zodat u nooit teveel betaald voor uw vakantie. Boek nu een heerlijke vakantie naar Ammos Boutique Appartementen en Suites in Malia op Kreta voor een scherpe prijs.

Malia in Kreta

Specificaties: Ammos Boutique Appartementen en Suites Kreta

Land

Regio

Stad

Verblijf

Aantal Sterren

Prijs

Ammos Boutique Appartementen en Suites Kreta
Ammos Boutique Appartementen en Suites Kreta

500.00

kreta
Kreta
Logo
Shopping cart