Aparthotel Omega Platanias Village Kreta

Aparthotel Omega Platanias Village op Kreta.nl vergelijken wij met vele reizen van aanbieders zodat u nooit teveel betaald voor uw vakantie. Aparthotel Omega Platanias Village ligt in het prachtige Kreta en is nu te boeken voor 630.00 Euro! Bekijk hier voor meer informatie.

630.00

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

KretaAparthotel Omega Platanias Village is een leuk adres om jouw vakantie door te brengen. Het is gebouwd in de vorm van een klein, lokaal dorpje. Het ligt op circa 600 meter van het strand, en blijf je liever bij het hotel: er is een zwembad met een (deels apart) kindergedeelte. Je kunt ervoor kiezen om iedere dag aan te schuiven voor het American buffet en er is een poolbar waar voor verkoelende drankjes gezorgd wordt. Het centrum van Platanias vind je in de buurt, maar vergeet ook niet om de rest van het mooie Kreta te ontdekken! 

Aparthotel Omega Platanias Village 3 Sterren in Kreta

Op Kreta.nl vergelijken wij vele reizen van aanbieders zodat u nooit teveel betaald voor uw vakantie. Boek nu een heerlijke vakantie naar Aparthotel Omega Platanias Village in Chania Platanias op Kreta voor een scherpe prijs.

Chania Platanias in Kreta

Specificaties: Aparthotel Omega Platanias Village Kreta

Land

Regio

Stad

Verblijf

Aantal Sterren

Prijs

Aparthotel Omega Platanias Village Kreta
Aparthotel Omega Platanias Village Kreta

630.00

kreta
Kreta
Logo
Shopping cart