Apollonia Beach Resort & Spa – TUI.nl

Home/Amoudara/Apollonia Beach Resort & Spa – TUI.nl

Apollonia Beach Resort & Spa – TUI.nl

545.00

Boek nu uw vakantie naar Amoudara met TUI en geniet van dit prachtige hotel. Apollonia Beach Resort & Spa is nu supervoordelig geprijsd en beschikbaar op vele datums.

Artikelnummer: 55829 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Heerlijk op vakantie met TUI naar Apollonia Beach Resort & Spa op Kreta. U boekt Apollonia Beach Resort & Spa nu al vanaf 545.00 per persoon. Met een gemiddeld cijfer van 7.9 heeft  Apollonia Beach Resort & Spa met 4 sterren een goede waardering.

Omschrijving van de vakantie:

Samen of met het hele gezin van een volwaardige All Inclusive vakantie genieten? Apollonia Beach Resort & Spa in Amoudara biedt het hele pakket. Kinderen zijn in hun nopjes bij de miniclub. Van kleuters tot tieners: het enthousiaste animatieteam van Apollonia Beach organiseert originele activiteiten. En iedereen wordt ook met smakelijk eten zoet gehouden. Want daar weten ze hier wel raad mee. Het uitstekende restaurant heeft een wisselend buffet en voor Griekse, Italiaanse en Aziatisch specialiteiten zijn er drie à la carte restaurants. Dat is smullen. En niet te vergeten de zwembaden voor een zonnebad en frisse duik én de ideale ligging pal aan het strand van Amoudara. Inpakken maar!

Deze vakantie word u aangeboden door:

TUI

Extra informatie

Land

Regio

Stad

Aantal Sterren

Klantwaardering

Type Accomodatie

Ga naar de bovenkant