App. Maria Lambis Kreta

Home/Stalis/App. Maria Lambis Kreta

App. Maria Lambis Kreta

359.00

App. Maria Lambis op Kreta.nl vergelijken wij met vele reizen van aanbieders zodat u nooit teveel betaald voor uw vakantie. App. Maria Lambis ligt in het prachtige Kreta en is nu te boeken voor 359.00 Euro! Bekijk hier voor meer informatie.

Artikelnummer: 38587 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

KretaAppartementen Maria Lambis is een gezellig complex op loopafstand van het strand en het centrum. Op het complex hangt een ontspannen en vriendelijke sfeer. Het zwembad is gelegen in een mooi aangelegde tuin. Hier kun je genieten van de prachtige bloemen en de Griekse zon!

App. Maria Lambis 3 Sterren in Kreta

Op kreta.nl vergelijken wij vele reizen van aanbieders zodat u nooit teveel betaald voor uw vakantie.

Stalis in Kreta

Stalis is een kleinere badplaats tussen Chersonissos en Malia in en wordt ook wel ‘Stalida’ genoemd. Je hebt hier een mooi lang en breed, wit zandstrand waar je kan genieten van heerlijke zonnige dagen. Doordat het zeewater geleidelijk afloopt, kunnen kinderen hier heerlijk spelen terwijl jij een boekje leest op je zonnebedje.UitgaanLangs het strand van Stalis vind je diverse gezellige restaurants en bars, maar voor de grotere discotheken zal je moeten uitwijken naar Chersonissos. Met het openbaar vervoer ben je al binnen 5 minuten in deze bruisende badplaats waar je de hele nacht door kan dansen. ExcursiesVanuit Stalis kun je diverse uitstapjes in de omgeving maken. Zo kun je naar het gezellige bergdorp Mochos, de populaire badplaats Malia of wat dacht je van een wandeling in de prachtige groene omgeving? De omgeving ontdekken kan ook te paard, tijdens een korte of lange tour.

Extra informatie

Land

Regio

Stad

Verblijf

Aantal Sterren

Prijs

Ga naar de bovenkant