Appartementen Ilian Beach Kreta

Appartementen Ilian Beach op Kreta.nl vergelijken wij met vele reizen van aanbieders zodat u nooit teveel betaald voor uw vakantie. Appartementen Ilian Beach ligt in het prachtige Kreta en is nu te boeken voor 475.00 Euro! Bekijk hier voor meer informatie.

475.00

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
SKU: 38072 Categorie: Tags: , ,

KretaWow, wat een locatie! Appartementen Ilian Beach ligt zeer rustig in een hoek van de straat. Vanuit de appartementen loop je richting het zwembad met daar achter vervolgens het prachtige, brede strand. De ontspannen sfeer zorgt ervoor dat je al snel dat échte vakantiegevoel te pakken hebt. ‘s Morgens hoef je maar 1 keuze te maken: het strand of het zwembad? En omdat het zo dicht bij elkaar ligt maakt het eigenlijk niet een uit wat je kiest. Ideaal ook als je met kinderen bent.Het vriendelijke personeel probeert er van alles aan te doen om het je naar de zin te maken.  Jezelf even opknappen gaat heel goed in je ruime studio of appartement.  Als je op één van de hogere verdiepingen verblijft, geniet van een schitterend zijzeezicht. Bezoek ‘s avonds het oude centrum van Rethymnon en kies een leuk restaurantje uit. Vanaf de hoofdweg rijdt een bus en anders, voor wat later op de avond, is het maar een paar kilometer met de taxi.

Appartementen Ilian Beach 3 Sterren in Kreta

Op Kreta.nl vergelijken wij vele reizen van aanbieders zodat u nooit teveel betaald voor uw vakantie. Boek nu een heerlijke vakantie naar Appartementen Ilian Beach in Rethymnon op Kreta voor een scherpe prijs.

Rethymnon in Kreta

Specificaties: Appartementen Ilian Beach Kreta

Land

Regio

Stad

Verblijf

Aantal Sterren

Prijs

Appartementen Ilian Beach Kreta
Appartementen Ilian Beach Kreta

475.00

kreta
Kreta
Logo
Shopping cart