Bingo Kreta 4* via Corendon NL

Home/Bingoreizen Kreta/Bingo Kreta 4* via Corendon NL

Bingo Kreta 4* via Corendon NL

399.00

Boek nu een heerlijke vakantie naar Bingo Kreta 4* op Kreta voor een scherpe prijs via Corendon NL. Laat die lekkere vakantie in Bingoreizen Kreta maar beginnen!

Artikelnummer: 6598503eb0c1 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Heerlijk genieten van een een vakantie naar Bingo Kreta 4* op Kreta kan nu lekker voordelig. Boek uw vakantie naar nu via Corendon NL.

De Bingo formule: Dit is dé manier om voordelig op vakantie te gaan. Waarom? Accommodaties willen vaak geen spectaculaire prijsverlagingen doorvoeren met naamsvermelding. Zij willen niet de indruk wekken dat de kwaliteit en service van het hotel als gevolg van de prijsverlaging afneemt en willen de reeds geboekte gasten niet confronteren met de lage prijzen. Corendon koopt deze extra voordelige kamers op waardoor je kunt profiteren van de allerlaagste prijs. Je boekt tegen een super lage prijs een Bingo Kreta Hotel 4* en je verneemt ter plaatse waar je zult verblijven. Het kan dus zijn dat je in hetzelfde complex verblijft als je buurman, maar vele malen voordeliger uit bent. Je hebt namelijk gekozen voor de Bingo formule! Algemeen: Bingo Kreta Hotel 4* Ontdek met Bingo Kreta Hotel 4* het populaire en grootste eiland van Griekenland. Kreta is een veelzijdige vakantiebestemming. Het is een heerlijk eiland ommet een auto erop uit te trekken, kleine dorpjes, leuke tavernes, de prachtige afwisselende natuur en de rijke historische achtergrond te ontdekken in je eigen tempo. Zonaanbieders kunnen volop genieten van de zon op één van de kleine strandjes of lekker bij het zwembad. Let op: Deze accommodatie is niet geschikt voor mindervalide. Ligging: Bingo Kreta Hotel 4* Je Bingo Kreta Hotel 4* (standaardkamer, 1-3 personen) ligt op het eiland Kreta. Bij aankomst op de luchthaven ontvang je de naam van je accommodatie. De Bingo Hotels liggen verspreid over het eiland en zijn hotels waar Corendonmee samenwerkt en staan op onze website. In sommige gevallen kun je in een extra ingekochte accommodatie ondergebracht worden die niet op onze website staat. Verzorging: Bingo Kreta Hotel 4* Je verblijft tijdens deze Bingo Kreta op basis van All Inclusive volgens de formule van de desbetreffende accommodatie.

Extra informatie

Aanbieder

Plaats

Aantal dagen

Titel

Ga naar de bovenkant