Cretan Beachfront Villa – Kreta

Cretan Beachfront Villa – Kreta

2,997.71

Cretan Beachfront Villa gelegen in Chersonisos op Kreta is nu eenvoudig online te boeken. Boek uw vakantie naar Cretan Beachfront Villa nu via Belvilla voor een scherpe prijs!

Artikelnummer: 23467446579 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

belvillaAan de Noord-Kretenzische kust, met uitzicht op het grote blauw van de Kretenzische Zee, is een klein paradijsje gecreëerd voor diegenen die iets speciaals zoeken voor hun vakanties. Op een unieke locatie aan het water, kun je de zeebries voelen, de golven horen en genieten van de zon en het water. Dit alles in een luxe villa met een unieke architectuur en uitgerust met alles wat een modern huis nodig heeft. Cretan Beachfront villa is de bestemming die uw vakantie op Kreta onvergetelijk maakt. De Beachfront Villa is een villa van 290 m2 met twee verdiepingen, omgeven door een groot terrein van 2 hectare, ruime terrassen en een prachtig zwembad van 95 m² met een prachtig uitzicht op zee. De woon- en eetgedeelten combineren eenvoud en overvloed. De villa beschikt over 5 slaapkamers en is geschikt voor 1-12 personen. Het is de perfecte plek voor een luxe en een zeer comfortabele accommodatie in Analipsis op Kreta.

U boekt uw vakantie naar Vakantie accommodatie Kreta Griekenland 7 personen nu eenvoudig online bij Belvilla. Belvilla is een van de grootste vakantiehuizen verhuur platforms van Nederland. Vakantie accommodatie Kreta Griekenland 7 personen is een prachtig vakantiehuis op Kreta in de stad Chersonisos. Voor meer informatie over Cretan Beachfront Villa

Extra informatie

Land

Stad

Aanbieder

Titel

Ga naar de bovenkant