Domes Zeen Chania, a Luxury Collection Resort Kreta

Domes Zeen Chania, a Luxury Collection Resort op Kreta.nl vergelijken wij met vele reizen van aanbieders zodat u nooit teveel betaald voor uw vakantie. Domes Zeen Chania, a Luxury Collection Resort ligt in het prachtige Kreta en is nu te boeken voor 1293.00 Euro! Bekijk hier voor meer informatie.

1,293.00

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

KretaOp een stuk ongerepte natuur van de kust van Kreta ligt hier het gezinsvriendelijke Domes Zeen Chania. Het is de ideale plek om dag na dag te genieten van je welverdiende vrije tijd in het mooie decor van dit fantastische Excellent hotel. Het zwembad ligt verscholen tussen mooi groen en is het centrale middelpunt waar jong en oud kan genieten en gezellig samen kan zijn.  De inrichting van de hotelkamers is een combinatie van trendy faciliteiten en functionaliteit en bieden je een waar thuisgevoel. Na een heerlijke vakantiedag is dan ook fijn om hier te verblijven en nog even na te genieten op je balkon of terras.De kleintjes gaan op ontdekkingstocht met het animatieteam. Zij leren kleine gerechtjes koken, een mooi schilderij te maken of doen een dutje in een heuse tipi. Dat geeft de ouders de ruimte om even te genieten van een verkwikkende massage of een yogalesje te volgen. In het Beach House restaurant wordt een verscheidenheid aan verse en gezonde gerechten geboden. Er wordt veel gebruik gemaakt van lokale Kretenzer recepten met een knipoog naar de Mediterrane keuken.

Domes Zeen Chania, a Luxury Collection Resort 5 Sterren in Kreta

Op Kreta.nl vergelijken wij vele reizen van aanbieders zodat u nooit teveel betaald voor uw vakantie. Boek nu een heerlijke vakantie naar Domes Zeen Chania, a Luxury Collection Resort in Chania Daratso op Kreta voor een scherpe prijs.

Chania Daratso in Kreta

Specificaties: Domes Zeen Chania, a Luxury Collection Resort Kreta

Land

Regio

Stad

Verblijf

Aantal Sterren

Prijs

Domes Zeen Chania, a Luxury Collection Resort Kreta
Domes Zeen Chania, a Luxury Collection Resort Kreta

1,293.00

kreta
Kreta
Logo
Shopping cart