Elounda Garden Suite – Kreta

Elounda Garden Suite – Kreta

1,008.08

Elounda Garden Suite gelegen in Elounda op Kreta is nu eenvoudig online te boeken. Boek uw vakantie naar Elounda Garden Suite nu via Belvilla voor een scherpe prijs!

Artikelnummer: 23467446613 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

belvillaElounda Garden Suites ligt in Elounda, een bevoorrechte bestemming ter wereld en zeker een van de toonaangevende bestemmingen in de Middellandse Zee. Een modern drie gebouwencomplex, in een prachtige tuin, een groot zwembad en een bar-restaurant, in het hart van het dorp. Badend in de warme Kretenzische zon, op slechts 150 meter van de Blauwe vlag-strand en het dorp met al haar attracties. Elounda Garden Suites is zonder twijfel uw hle goede vakantie optie voor uitvalsbasis om het oostelijke deel van het eiland van Kreta te verkennen, waardoor een rustgevende vakantie in combinatie met high-end service en waar voor uw geld. Nieuw gebouwde appartementen, geopend per 1 mei 2014. Er zijn 18 appartementen, op de begane grond of op de bovenste verdieping. Bovenverdieping is iets duurder. De appartementen hebben een woonkamer met slaapbank, 1 slaapkamer met dubbel bad en badkamer met grote walk-in douche. Alle appartementen hebben een terras of balkon. Dit appartement bevindt zich op de bovengelegen verdieping.

U boekt uw vakantie naar Vakantie accommodatie Kreta Griekenland 3 personen nu eenvoudig online bij Belvilla. Belvilla is een van de grootste vakantiehuizen verhuur platforms van Nederland. Vakantie accommodatie Kreta Griekenland 3 personen is een prachtig vakantiehuis op Kreta in de stad Elounda. Voor meer informatie over Elounda Garden Suite

Extra informatie

Land

Stad

Aanbieder

Titel

Ga naar de bovenkant