Giannoulis Santa Marina Beach Kreta

Home/Chania - Agia Marina/Giannoulis Santa Marina Beach Kreta

Giannoulis Santa Marina Beach Kreta

549.00

Giannoulis Santa Marina Beach op Kreta.nl vergelijken wij met vele reizen van aanbieders zodat u nooit teveel betaald voor uw vakantie. Giannoulis Santa Marina Beach ligt in het prachtige Kreta en is nu te boeken voor 549.00 Euro! Bekijk hier voor meer informatie.

Beschrijving

KretaKies je voor Giannoulis Santa Marina Beach dan boek je een hotel met leuke sport – en ontspanningsmogelijkheden met een prachtige ligging aan het lange zandstrand. Dit hotel is ideaal voor families en er is altijd iets te doen en je zult je dan ook niet snel vervelen. De kinderen vermaken zich met het animatieteam in de kidsclub terwijl jij lekker luiert bij een van de zwembaden of een rondje maakt in de fitness. Het hotel is ruim opgezet met mooi aangelegde tuinen en een collectie van bars en restaurants. Zo kun je iedere dag weer genieten van een lekker hapje en drankje. Het personeel is zeer gastvrij en zal er alles aan doen om je een fantastische vakantie te bezorgen aan de westkust van het mooie Kreta.

Giannoulis Santa Marina Beach 4 Sterren in Kreta

Op kreta.nl vergelijken wij vele reizen van aanbieders zodat u nooit teveel betaald voor uw vakantie.

Chania – Agia Marina in Kreta

Het toeristische dorpje Agia Marina heeft een mooi en vooral lang zandstrand. Het loopt geleidelijk af en is hierdoor ideaal voor kinderen. Neem een goed boek mee, wat muziek, zonnebrandcrème en een handdoek. Zoek een mooi plekje uit en zo kun je hier heel wat uurtjes doorbrengen. En wanneer de zon iets te hard schijnt, spring je gewoon het heerlijke water in. Het is ook leuk om een lange wandeling te maken, maar ook het openbaar vervoer is goed geregeld. In het plaatsje zijn eetgelegenheden genoeg en de sfeer is dan ook lekker relaxed.

Extra informatie

Land

Regio

Stad

Verblijf

Aantal Sterren

Prijs