Golden Bay Hotel & Bungalows Kreta

Golden Bay Hotel & Bungalows op Kreta.nl vergelijken wij met vele reizen van aanbieders zodat u nooit teveel betaald voor uw vakantie. Golden Bay Hotel & Bungalows ligt in het prachtige Kreta en is nu te boeken voor 523.00 Euro! Bekijk hier voor meer informatie.

523.00

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
SKU: 6221472 Categorie: Tags: , ,

KretaVanuit Golden Bay Boutique Hotel & Bungalows heb je een prachtig uitzicht over zee maar dat is niet het enige dat dit vakantieadres in Gournes zo geliefd maakt. Ook het heerlijke zwembad, dat omringd wordt met comfortabele ligbedden en de moderne kamers doen een duit in het zakje. De appartementen en de studio’s zijn allemaal voorzien van een eigen kleine keuken, waardoor vooral gezinnen hier graag vakantie komen vieren. Hoewel het makkelijk is om zelf een maaltijd in je tijdelijke thuis te bereiden, vind je in de omgeving ook genoeg leuke restaurants om neer te strijken. Te beginnen met de eigen taverne aan zee, waar lokale specialiteiten op het menu staan. Maar er zijn meer leuke restaurants te vinden op loopafstand en een beach club. Kortom, pak je koffers en zet koers naar Golden Bay Hotel & Bungalows.

Golden Bay Hotel & Bungalows 4 Sterren in Kreta

Op Kreta.nl vergelijken wij vele reizen van aanbieders zodat u nooit teveel betaald voor uw vakantie. Boek nu een heerlijke vakantie naar Golden Bay Hotel & Bungalows in Gournes op Kreta voor een scherpe prijs.

Gournes in Kreta

Specificaties: Golden Bay Hotel & Bungalows Kreta

Land

Regio

Stad

Verblijf

Aantal Sterren

Prijs

Golden Bay Hotel & Bungalows Kreta
Golden Bay Hotel & Bungalows Kreta

523.00

kreta
Kreta
Logo
Shopping cart