Hotel Fodele Beach & Waterpark Holiday Resort Kreta

Hotel Fodele Beach & Waterpark Holiday Resort op Kreta.nl vergelijken wij met vele reizen van aanbieders zodat u nooit teveel betaald voor uw vakantie. Hotel Fodele Beach & Waterpark Holiday Resort ligt in het prachtige Kreta en is nu te boeken voor 931.00 Euro! Bekijk hier voor meer informatie.

931.00

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

KretaFodele Beach & Water Park Holiday Resort ligt op een unieke locatie met een prachtig uitzicht op het zandstrand van Fodele. Een ander groot pluspunt van dit heerlijke hotel is het grote waterpark, met maar liefst 7 glijbanen. Kinderen zullen zich hier zeker vermaken, maar ook voor volwassenen kan een spectaculaire glijbaan nog heel veel plezier opleveren. Na al dat waterpret heb je vast trek gekregen. Gelukkig is de all inlclusive formule hier lekker uitgebreid. Gedurende dag geniet je van heerlijke maaltijden die altijd bereidt worden met verse ingredi├źnten. Het uitgebreide resort is tegen een heuvel gebouwd en er liggen maar liefst 33 gebouwen verspreid over verschillende niveaus. Je kunt kiezen uit verschillende kamertypes die allemaal mooi en gezellig zijn ingericht en voorzien zijn van fijne faciliteiten. Stuk voor stuk bieden ze een goede nachtrust en zijn perfect voor wat quality time met elkaar. Dit maakt het verblijf helemaal comfortabel en compleet. Wanneer je een keer geen zin hebt om te lopen, dan bel je de receptie en word je met een golfkarretje opgehaald, luxe toch?

Hotel Fodele Beach & Waterpark Holiday Resort 4.5 Sterren in Kreta

Op Kreta.nl vergelijken wij vele reizen van aanbieders zodat u nooit teveel betaald voor uw vakantie. Boek nu een heerlijke vakantie naar Hotel Fodele Beach & Waterpark Holiday Resort in Fodele op Kreta voor een scherpe prijs.

Fodele in Kreta

Specificaties: Hotel Fodele Beach & Waterpark Holiday Resort Kreta

Land

Regio

Stad

Verblijf

Aantal Sterren

Prijs

Hotel Fodele Beach & Waterpark Holiday Resort Kreta
Hotel Fodele Beach & Waterpark Holiday Resort Kreta

931.00

kreta
Kreta
Logo
Shopping cart