Hotel Kosta Mare Palace Resort & Spa Kreta

Home/Anissaras/Hotel Kosta Mare Palace Resort & Spa Kreta

Hotel Kosta Mare Palace Resort & Spa Kreta

519.00

Hotel Kosta Mare Palace Resort & Spa op Kreta.nl vergelijken wij met vele reizen van aanbieders zodat u nooit teveel betaald voor uw vakantie. Hotel Kosta Mare Palace Resort & Spa ligt in het prachtige Kreta en is nu te boeken voor 519.00 Euro! Bekijk hier voor meer informatie.

Beschrijving

KretaKosta Mare Palace Resort and Spa is een verzorgd all inclusive hotel aan het strand van Anissaras. Je kunt hier in alle rust genieten van de Griekse zon, een uitstekend all inclusive programma en gratis bedjes op het strand.De comfortabele kamers liggen verspreid over de prachtige tuin. Sommige zijn in traditioneel Griekse stijl gebouwd en andere zijn wat moderner. De lijst met faciliteiten is eindeloos: tennissen, beachvolleyballen en zwemmen zijn slechts een paar voorbeelden van wat je kunt doen. Wil je liever nietsen? Dan biedt het wellnesscenter uitkomst. Maar gewoon lekker wegdromen langs de waterkant is ook fijn, heel fijn.

Hotel Kosta Mare Palace Resort & Spa 4,5 Sterren in Kreta

Op kreta.nl vergelijken wij vele reizen van aanbieders zodat u nooit teveel betaald voor uw vakantie.

Anissaras in Kreta

Tussen Analipsi en Hersonissos vindt u het leuke plaatsje Anissaras. Het plaatsje ligt op een afstand van 3 km van Hersonissos en op 20 km van het vliegveld van Heraklion. Anissaras is een geheel nieuw vakantiedorp wat enkele jaren geleden nog niet eens bestond. Het plaatsje heeft een mooi breed zandstrand. Hier liggen vele nieuwe hotels en wat minder appartementen. Het is er nog erg rustig -met wat minder mogelijkheden om uit te gaan- maar het op een steenworp gelegen Hersonissos compenseert dit meer dan voldoende.

Extra informatie

Land

Regio

Stad

Verblijf

Aantal Sterren

Prijs