Hotel Melissa Kreta

Hotel Melissa op Kreta.nl vergelijken wij met vele reizen van aanbieders zodat u nooit teveel betaald voor uw vakantie. Hotel Melissa ligt in het prachtige Kreta en is nu te boeken voor 472.00 Euro! Bekijk hier voor meer informatie.

472.00

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
SKU: 39023 Categorie: Tags: , ,

KretaHotel Melissa is prachtig gelegen. Wanneer je aankomt zal een heerlijk vakantiegevoel je overvallen. Hier kun je goed tot rust komen in de komende dagen of weken! ‘s Morgens maak je een wandeling in deze mooie omgeving naar het strand en na een paar uur zonnen is het zeker een aanrader het sfeervolle plaatsje Matala te bezoeken. Probeer hier een smaakvolle lunch in één van de restaurantjes. De sfeer en de vriendelijke mensen in Matala maken de dag al helemaal goed. Ook in Hotel Melissa zal de vriendelijke familie proberen de vakantie zo goed mogelijk te laten verlopen.

Hotel Melissa 2.5 Sterren in Kreta

Op Kreta.nl vergelijken wij vele reizen van aanbieders zodat u nooit teveel betaald voor uw vakantie. Boek nu een heerlijke vakantie naar Hotel Melissa in Matala op Kreta voor een scherpe prijs.

Matala in Kreta

Specificaties: Hotel Melissa Kreta

Land

Regio

Stad

Verblijf

Aantal Sterren

Prijs

Hotel Melissa Kreta
Hotel Melissa Kreta

472.00

kreta
Kreta
Logo
Shopping cart