Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa Kreta

Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa op Kreta.nl vergelijken wij met vele reizen van aanbieders zodat u nooit teveel betaald voor uw vakantie. Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa ligt in het prachtige Kreta en is nu te boeken voor 891.00 Euro! Bekijk hier voor meer informatie.

891.00

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

KretaHotel Mitsis Laguna Beach Resort & Spa is een paradijselijk hotel aan het kiezelstrand van Anissaras. Misschien is dit zelfs wel het meest luxe hotel van de toch al luxe Mitsis keten. Buiten een fantastische ligging heeft het imposante hotel ook een heel scala aan faciliteiten en ontspanningsmogelijkheden. De kamers lijken wel voor een prins of prinses: ze zijn ruim en prachtig gedecoreerd. Sommige kamers bevinden zich in het statige hoofdgebouw. Ook zijn er bungalows, die verspreid over de mooi aangelegde tuin liggen. In die tuin is goed te zien waaraan dit resort zijn naam te danken heeft; er is een ‘laguna’ met gigantische zeewaterzwembaden en watervallen.Bij Hotel Mitsis Laguna Beach Resort & Spa vind je allerlei faciliteiten, bijvoorbeeld een prachtig en uitgebreid wellnesscenter maar ook een tennisbaan en tafeltennistafels. Plof lekker neer op één van de stijlvolle ligbedjes om je vakantie ontspannen te laten beginnen. Voor kinderen is er ook veel te doen. In dit all inclusive hotel is werkelijk aan alles gedacht; zo zijn er maar liefst 7 restaurants. Je kunt alle kanten op: van Italiaans en de Kretenzer keuken tot visgerechten en Tex-Mex. Ook is er een crêperie voor een lekker zoet tussendoortje. Bij Hotel Mitsis Laguna Beach Resort & Spa word je echt in de watten gelegd!

Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa 5 Sterren in Kreta

Op Kreta.nl vergelijken wij vele reizen van aanbieders zodat u nooit teveel betaald voor uw vakantie. Boek nu een heerlijke vakantie naar Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa in Anissaras op Kreta voor een scherpe prijs.

Anissaras in Kreta

Specificaties: Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa Kreta

Land

Regio

Stad

Verblijf

Aantal Sterren

Prijs

Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa Kreta
Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa Kreta

891.00

kreta
Kreta
Logo
Shopping cart