Hotel Solimar Aquamarine Kreta

Hotel Solimar Aquamarine op Kreta.nl vergelijken wij met vele reizen van aanbieders zodat u nooit teveel betaald voor uw vakantie. Hotel Solimar Aquamarine ligt in het prachtige Kreta en is nu te boeken voor 877.00 Euro! Bekijk hier voor meer informatie.

877.00

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

KretaWanneer je het fantastische hotel Solimar Aquamarine ziet liggen tussen de olijf- en palmbomen overvalt je dat heerlijke gevoel van vakantie. De zee even verderop schittert in het zonnetje en het strand ligt op zo’n 150 meter afstand. De ruime hotelkamers van deze Selections, bieden je een fijn comfort en je voelt je direct thuis.  Er is veel aandacht besteed aan de indeling van het hotel. Alles ligt in een mooie en goed onderhouden tuin. Ook het heerlijke zwembad ligt er uitnodigend bij compleet met bedjes en parasols. Ook de kinderen vermaken zich prinsheerlijk bij het aparte kinderbadje, waar een leuk speeltoestel in het water staat. Wil je er een keertje op uit? De bus stopt voor de deur die je bijvoorbeeld naar het centrum van Chania brengt. In het restaurant worden internationale gerechten in een uitnodigend buffet aan je gepresenteerd. Eén keer per week kun je ook een reservering maken in het à-la-carterestaurant. Na een heerlijke maaltijd eindigt de avond vast met een slaapmutsje op de veranda van de Menditteraneo Bar. Een gezellige plek voor een heerlijk samenzijn.

Hotel Solimar Aquamarine 4.5 Sterren in Kreta

Op Kreta.nl vergelijken wij vele reizen van aanbieders zodat u nooit teveel betaald voor uw vakantie. Boek nu een heerlijke vakantie naar Hotel Solimar Aquamarine in Chania Gerani op Kreta voor een scherpe prijs.

Chania Gerani in Kreta

Specificaties: Hotel Solimar Aquamarine Kreta

Land

Regio

Stad

Verblijf

Aantal Sterren

Prijs

Hotel Solimar Aquamarine Kreta
Hotel Solimar Aquamarine Kreta

877.00

kreta
Kreta
Logo
Shopping cart