Hotel Solimar Ruby Kreta

Hotel Solimar Ruby op Kreta.nl vergelijken wij met vele reizen van aanbieders zodat u nooit teveel betaald voor uw vakantie. Hotel Solimar Ruby ligt in het prachtige Kreta en is nu te boeken voor 685.00 Euro! Bekijk hier voor meer informatie.

685.00

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
SKU: 99012 Categorie: Tags: , ,

KretaDe eigenaren van Hotel Solimar Ruby zijn echt heel gastvrij, waardoor je vakantiegevoel al direct begint. Ze lopen allemaal met een vrolijke lach op hun gezicht rond en staan klaar waar nodig is. En als of dat nog niet genoeg is, ze kunnen ook nog eens heerlijk koken! De ligging van het hotel is heel fijn, je staat zo in het centrum van Malia. Met veel kleine straatjes is het hartstikke leuk om hier de vele restaurants en leuke winkeltjes af te gaan. Uiteraard is vakantie ook het ideale moment om te ontspannen. Dat komt goed uit, want het lekkere zwembad is heerlijk om in af te koelen. En als je dan ook nog eens verblijft op basis van all inclusive, heb je eigenlijk nergens meer omkijken naar.

Hotel Solimar Ruby 3.5 Sterren in Kreta

Op Kreta.nl vergelijken wij vele reizen van aanbieders zodat u nooit teveel betaald voor uw vakantie. Boek nu een heerlijke vakantie naar Hotel Solimar Ruby in Malia op Kreta voor een scherpe prijs.

Malia in Kreta

Specificaties: Hotel Solimar Ruby Kreta

Land

Regio

Stad

Verblijf

Aantal Sterren

Prijs

Hotel Solimar Ruby Kreta
Hotel Solimar Ruby Kreta

685.00

kreta
Kreta
Logo
Shopping cart