Petro Kampos Villa’s – Kreta

Petro Kampos Villa’s – Kreta

3,826.44

Petro Kampos Villa’s gelegen in Achlades op Kreta is nu eenvoudig online te boeken. Boek uw vakantie naar Petro Kampos Villa’s nu via Belvilla voor een scherpe prijs!

Artikelnummer: 22722323781 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

belvillaPetro Kampos Villa’s bestaat uit 3 villa’s, dicht bij elkaar, 2 villa’s naast elkaar op het hogere niveau en 1 villa een beetje lager. Deze villa’s zijn nieuw gebouwd met elk een mooi zwembad. De villa’s liggen in het kleine dorpje Achlades op een vredig platteland, adembenemend uitzicht over de zee en de olijfgaarden, op slechts 25 km van de stad Rethymno. De natuurlijke omgeving van het dorp wordt gekenmerkt door een grote verscheidenheid aan flora en fauna, talrijke kloven en grotten, velden met druiven, wilde kruiden, geiten en schapen Het dorp is erg oud en werd gesticht nog voor de Ottomaanse periode en heeft veel landbouw Het dorp Panormo, een klein vissersdorpje met taverna’s, toeristische winkels en strand met helder water op 5 km, heeft alle voorzieningen die men nodig heeft: goed gevulde minimarkten, een postkantoor, een apotheek, een slagerij, een bakkerij (warm, vers brood elke ochtend vanaf 9 uur! ), verschillende cadeauwinkels en traditionele winkels aan zee. Goede selectie van cafés en uitstekende traditionele taverna’s, met uitzicht op de haven, die een warm welkom bieden en een prachtige omgeving om te genieten van traditionele Kretenzer gerechten.

U boekt uw vakantie naar Vakantie accommodatie Kreta Griekenland 22 personen nu eenvoudig online bij Belvilla. Belvilla is een van de grootste vakantiehuizen verhuur platforms van Nederland. Vakantie accommodatie Kreta Griekenland 22 personen is een prachtig vakantiehuis op Kreta in de stad Achlades. Voor meer informatie over Petro Kampos Villa’s

Extra informatie

Land

Stad

Aanbieder

Titel

Ga naar de bovenkant