SPLASHWORLD Atlantica Akti Zeus – TUI.nl

Home/Amoudara/SPLASHWORLD Atlantica Akti Zeus – TUI.nl

SPLASHWORLD Atlantica Akti Zeus – TUI.nl

556.00

Boek nu uw vakantie naar Amoudara met TUI en geniet van dit prachtige hotel. SPLASHWORLD Atlantica Akti Zeus is nu supervoordelig geprijsd en beschikbaar op vele datums.

Artikelnummer: 535252 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Heerlijk op vakantie met TUI naar SPLASHWORLD Atlantica Akti Zeus op Kreta. U boekt SPLASHWORLD Atlantica Akti Zeus nu al vanaf 556.00 per persoon. Met een gemiddeld cijfer van 8.6 heeft  SPLASHWORLD Atlantica Akti Zeus met 4 sterren een goede waardering.

Omschrijving van de vakantie:

Armen omhoog en roetsjen maar! Je hebt gratis en onbeperkt entree tot het aquapark van SPLASHWORLD Atlantica Akti Zeus in Amoudara. Van de multi-lane glijbaan ga je met de hele familie. Niet alleen de kinderen genieten van alle waterpret, ook ouders proberen graag zo’n spannende, supersnelle glijbaan uit. En na zo’n hele dag in het water is het fijn thuiskomen in je moderne kamer van Atlantica Akti Zeus. ’s Avonds staan de buffetten al klaar en wie wil, eet lekker à la carte. De belangrijkste trekpleister van Amoudara is het karamel gekleurde zandstrand. Wie wil bodyboarden of snorkelen, hoeft de zee maar in te stappen. Staan de koffers al klaar?

Deze vakantie word u aangeboden door:

TUI

Extra informatie

Land

Regio

Stad

Aantal Sterren

Klantwaardering

Type Accomodatie

Ga naar de bovenkant