TUI SENSATORI Resort Atlantica Caldera Palace – TUI.nl

//TUI SENSATORI Resort Atlantica Caldera Palace – TUI.nl

TUI SENSATORI Resort Atlantica Caldera Palace – TUI.nl

774.00

Boek nu uw vakantie naar Analipsi met TUI en geniet van dit prachtige hotel. TUI SENSATORI Resort Atlantica Caldera Palace is nu supervoordelig geprijsd en beschikbaar op vele datums.

Artikelnummer: 76752 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Heerlijk op vakantie met TUI naar TUI SENSATORI Resort Atlantica Caldera Palace op Kreta. U boekt TUI SENSATORI Resort Atlantica Caldera Palace nu al vanaf 774.00 per persoon. Met een gemiddeld cijfer van 8.5 heeft  TUI SENSATORI Resort Atlantica Caldera Palace met 5 sterren een goede waardering.

Omschrijving van de vakantie:

Wereldkeuken en spa meets Griekenland. Welkom bij het allereerste TUI SENSATORI hotel dat de lat hoog legde voor alle andere hotels. Luxe kamers, laid-back muziek, privé zwembaden. Hier zou je zomaar aan kunnen wennen! Elke gast is haast koning in huis. Door de speciale zones in en rondom het hotel is er voor iedereen een extra fijne plek te vinden. Een adults only zone bij het zwembad in pure rust te genieten en een apart zwembad met een kleine waterparadijs voor de kinderen. Zo geeft iedereen een eigen invulling aan de vakantie. En de maaltijden zijn net zo afwisselend. Van Mexicaans tot Thais. Een vakantie is hier werelds!

Deze vakantie word u aangeboden door:

TUI

Extra informatie

Land

Regio

Stad

Aantal Sterren

Klantwaardering

Type Accomodatie

Luchthaven Van Vertrek