Villa Asterion – Kreta

Villa Asterion – Kreta

764.00

Villa Asterion gelegen in Nikiforos Fokas op Kreta is nu eenvoudig online te boeken. Boek uw vakantie naar Villa Asterion nu via Belvilla voor een scherpe prijs!

Artikelnummer: 21482605033 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

belvillaEen Kretenzisch Cottage Villa. Traditioneel landgoed met adembenemend uitzicht en privézwembad. Villa in traditionele stijl met elementen van steen en hout, bogen, zichtbare balkenplafonds, de Kretenzische overblijfselen die de architectuur bepalen en met alle moderne voorzieningen. Tijdens uw verblijf in Asterion Villa bent u van harte welkom om deel te nemen aan het verzorgen van de boerderijdieren, een wandeling langs het bos en de boerderijpaden en uw dag af te sluiten met een prachtige zonsondergang die u de adem beneemt. Een toplocatie, die het vredige genot van de natuur combineert met alle voordelen van dicht bij de stad Rethymno en het strand, met een prachtig uitzicht dat niet te beschrijven valt. De villa ligt in de buurt van het dorp Atsipopoulo, een pittoreske buitenwijk van de stad Rethymnon, op slechts 5 km van het centrum. Het mooie dorp ligt dicht bij de grens van Rethymnon en Chania en biedt een unieke oude sfeer uit de Venetiaanse tijd. Huizen in Atsipopoulo werden op korte afstand van elkaar gebouwd om een ​​vestingmuur te vormen tegen piraten en andere vijanden, tot op de dag van vandaag met een bewaard gebleven architectuur.

U boekt uw vakantie naar Vakantie accommodatie Kreta Griekenland 6 personen nu eenvoudig online bij Belvilla. Belvilla is een van de grootste vakantiehuizen verhuur platforms van Nederland. Vakantie accommodatie Kreta Griekenland 6 personen is een prachtig vakantiehuis op Kreta in de stad Nikiforos Fokas. Voor meer informatie over Villa Asterion

Extra informatie

Land

Stad

Aanbieder

Titel

Ga naar de bovenkant