Villa Cactus Elounda Traditional Art Suites – Kreta

Villa Cactus Elounda Traditional Art Suites – Kreta

863.24

Villa Cactus Elounda Traditional Art Suites gelegen in Epano Elounda op Kreta is nu eenvoudig online te boeken. Boek uw vakantie naar Villa Cactus Elounda Traditional Art Suites nu via Belvilla voor een scherpe prijs!

Artikelnummer: 23467446625 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

belvillaIn Upper(Ano)-Elounda, precies waar de beroemde tv-serie "The Island" (Spinalonga), is gefilmd, gebaseerd op het boek vnn Victoria Hislop, ligt het complex ELOUNDA ART Traditional villa’s, een klein 18e eeuws complex, volledig beperkt en is allemaal gemaakt van steen en hout, met interne werf, volgens een beveiligingssysteem typologie van de Venetianen, toen Kreta nog steeds een deel van de serenade Democratie van Venice uitmaakte. Er zijn 4 woningen en 1 studio. Deze zijn volledig onafhankelijk (van elkaar), rond het interne erf, met balkons en terrassen, zicht op de magische heuvels en zee van Elounda. Moderne voorzieningen ontbreken niet, moderne keuken, satelliet-tv, airco en draadloos internet. Het complex is gebouwd aan de voorkant van een enorme rots genaamd Afendis Christos, wat goed zichtbaar is binnen. Sterker nog, de manier waarop de appartementen zijn gesitueerd, biedt de mogelijkheid om autonoom te zijn of om gezelschap te hebben omdat het één gemeenschappelijk hof heeft. De appartementen zijn een ideale plek voor een gezelschap van vrienden of voor families die graag samen vakantie willen hebben, dichtbij de zee.

U boekt uw vakantie naar Vakantie accommodatie Kreta Griekenland 5 personen nu eenvoudig online bij Belvilla. Belvilla is een van de grootste vakantiehuizen verhuur platforms van Nederland. Vakantie accommodatie Kreta Griekenland 5 personen is een prachtig vakantiehuis op Kreta in de stad Epano Elounda. Voor meer informatie over Villa Cactus Elounda Traditional Art Suites

Extra informatie

Land

Stad

Aanbieder

Titel

Ga naar de bovenkant