Ville du Soleil Bungalow – Kreta

//Ville du Soleil Bungalow – Kreta

Ville du Soleil Bungalow – Kreta

505.39

Ville du Soleil Bungalow gelegen in Lagkada op Kreta is nu eenvoudig online te boeken. Boek uw vakantie naar Ville du Soleil Bungalow nu via Belvilla voor een scherpe prijs!

Artikelnummer: 21565403759 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

belvillaVille du Soleil bestaat uit vier maisonnettes en twee bungalows, gebouwd op de heuvel van Laggada met een panoramisch uitzicht op de omliggende bergen en de Middellandse Zee en biedt u de gelegenheid om echte ontspanning en authentieke gastvrijheid te ervaren. Elke bungalow / maisonette is geschikt voor maximaal 5 personen. Gebouwd op de ouderwetse manier, met gebruik van lokale stenen, vult het complex het omringende landschap aan. De stenen muren, houten meubels en houten plafonds van Ville du Soleil weerspiegelen op delicate wijze de rustieke stijl van het gebied. Dit traditionele ontwerp biedt interieurs die in de zomermaanden koeler kunnen zijn en warmer in de winter, waardoor het comfort van een vakantieverblijf wordt gecombineerd met de eenvoud van Kretenzische gastvrijheid. Het kristalblauwe water van de Middellandse Zee en het lange zandstrand van Laggada liggen op slechts 500 meter lopen van Ville du Soleil. Ongeveer 2 km verder ligt Makrigialos met zijn mooie haven, prachtige stranden, winkels en verschillende bars aan het strand en taverna’s.

U boekt uw vakantie naar Vakantie accommodatie Kreta Griekenland 5 personen nu eenvoudig online bij Belvilla. Belvilla is een van de grootste vakantiehuizen verhuur platforms van Nederland. Vakantie accommodatie Kreta Griekenland 5 personen is een prachtig vakantiehuis op Kreta in de stad Lagkada. Voor meer informatie over Ville du Soleil Bungalow

Extra informatie

Land

Stad

Aanbieder