matalaLangs de zandstranden van Kreta vindt u ook het dorpje Anissaras terug, of zoals de mensen op Kreta ook wel zullen zeggen een verzameling hotels, restaurants en winkeltjes wat ze de naam Anissaras hebben gegeven. Dit ziet u ook terug als u Anissaras bezoekt, er zijn namelijk bijna geen huizen terug te vinden en het traditionele vindt u hier helemaal niet terug. Dit dorpje is inderdaad puur op de kaart gezet voor het toerisme en is daardoor anders dan vele andere badplaatsen op Kreta. Waar Anissaras vooral bekend om staat is dat als je wat verder de zee in loopt (langs trouwens een mooi zandstrand) dat u helemaal niet diep hoeft te gaan om bij het koraal te komen. Hierdoor is het strand bij Anissaras vooral populair bij de snorkellaars en mensen die van duiken houden.

Boek nu je vakantie naar Anissaras op Kreta eenvoudig online. De prachtige stranden, heerlijke temperatuur en een rustige uitstraling is wat Anissaras u te bieden heeft.

Bekijk de beschikbare accommodaties in Anissaras

Wat is hier verder te doen?

In het plaatsje Anissaras zelf is niet veel te beleven, u kunt natuurlijk heerlijk genieten van uw hotel faciliteiten want er staan een paar prachtige hotels langs de kustlijn en er zijn ook diverse leuke en ook gezellige kroegjes en restaurantjes terug te vinden, maar voor het echte vertier en vermaakt is het toch de bus, taxi of auto pakken. Gelukkig ligt Anissaras niet ver van de grotere badplaatsen af zoals een Chersonissos en ook Heraklion is goed te bereiken (20 min afstand) waardoor er genoeg te doen is in de omgeving.

Anissaras wordt daarom ook vaak geboekt door mensen die geen kinderen hebben en rustig aan het strand willen liggen en voor het vermaak er lekker op uit gaan.

Hotels en appartementen

Deze zijn over het algemeen genomen goed verzorgd en ook niet lang geleden gebouwd. De faciliteiten zijn allemaal tip top in orde en doordat er ter plaatsen niet veel spannends te beleven is, zijn er ook vele uitstapjes, excursies te boeken. Zie hieronder voor het actuele last minute aanbod naar Anissaras en andere bestemmingen op Kreta.