AanbiederInformatieAanbiedingen
gogoGogo jongerenreizenNaar aanbiedingen
gofunGoFun feestvakanties!!!Naar aanbiedingen
corendon kretaCorendon GriekenlandNaar aanbiedingen
Sunrise-Village-Hotel-Kreta-1Sunweb zomervakantiesNaar aanbiedingen
Tui kretaTUI Kreta vakantiesNaar aanbiedingen

kreta

Stalis ligt net naast de grote uitgaansgebieden van Kreta luisterend naar de namen Malia en Chersonissos. Stalis zelf is net zoals zoveel andere dorpjes en plaatsjes op Kreta de laatste jaren pas echt gegroeid voornamelijk door het toerisme. Het is geen grote plaats, maar door het toenemende toerisme ook in Stalis is het de laatste jaren wel flink verbeterd. Met vele appartementen en ook steeds meer hotels is het nog steeds een rustig plaatsje te noemen, maar er is zeker wel voor iedereen wat aanwezig. En aangezien er in de omgeving genoeg te doen is en met de taxi naar Chersonissos ook niet te duur is om alsnog een avondje of wat naartoe te gaan zeker een aanrader. Een vakantie naar deze badplaats op Kreta word dan ook veelal geboekt door mensen die niet in een uitgaansgebied op vakantie willen gaan, maar zeker wel van plan zijn om een avondje of wat op stap te gaan.

chersonissos

Over Stalis

Aangezien Stalis een plaatsje is wat pas de laatste jaren echt gegroeid is zijn er niet veel bijzonderheden te melden. Het plaatsje is wel van alle gemakken voorzien en ook redelijk rustig te noemen, dus als u meer voor uw rust komt is dit het plaatsje bij uitstek. In de geschiedenis van Kreta komt dit plaatsje echter niet echt veelvuldig voor, maar ondanks dat zijn er wel diverse cultuur erfgoeden van Kreta in de omgeving te bewonderen. Aangezien het plaatsje Stalis de laatste jaren nog steeds groeiende is zal het de komende jaren net zo worden waarschijnlijk als de andere toeristische trekpleisters. Voor nu is het een relatief rustig vakantie plaatsje met stiekum nog wel genoeg te doen, denk hierbij aan de boulevard met allerlei winkeltjes. U kunt hier kleding kopen, maar ook leuke souvenirtjes. En u kunt natuurlijk altijd een auto op Kreta gaan huren, want alles is binnen afzienbare afstand te bekijken.

De vele bezienswaardigheden op Kreta liggen hier grotendeels in de buurt. Zoals gezegd kunt u makkelijk zelf een auto huren, maar u kunt ook gebruik maken van de vele georganiseerde groepsexcursies die vanuit Stalis en Chersonissos lopen. Let op dat u in het hoogseizoen hier op tijd bij bent, wat vol = vol en de populaire bezienswaardigheden zijn hierdoor ook moeilijk te boeken.

Hotels

Aangezien Stalis net zoals diverse andere plaatsjes op Kreta pas de laatste jaren echt opgebouwd wordt voor het toerisme komen er elk jaar weer diverse nieuwe hotels bij. Veel hotels zijn spiksplinternieuw in ons hotel aanbod, en via onze partners kunt u vast wel een goede deal sluiten, want Kreta en ook Stalis zijn heerlijke plekken om vakantie te vieren en daarom ook zeker aan te raden en het hoeft niet duur te zijn. Als u nu al weet dat u hier naartoe op vakantie gaat kan het ook zeker de moeite waard zijn om te kijken of er geen vroegboekkortingen actief zijn, wilt u op korte termijn naar Stalis op vakantie gaan dan kunt u ook eens in onze last minute Kreta tool kijken voor de leukste aanbiedingen.

Stalis vakantie