Uitgaan Kreta

Het uitgaansleven in Kreta is een veelbesproken onderwerp. Kreta is namelijk bij uitstek een party eiland en met plaatsen als Chersonissos en Malia welke er grotendeels op gebouwd zijn heb je hier als partyganger ook heel wat aanbod. U kunt het namelijk zo gek nog niet verzinnen of Kreta heeft het. Het uitgaansleven op Kreta is heel divers en met diverse nachtclubs, disco’s en natuurlijk de gewone kroegen is er eigenlijk voor iedereen wat wils. Of u nu een rustig avondje op een terras wilt genieten van uw drankje, of lekker tot diep in de nacht door wilt feesten, Kreta heeft het. Voor u hebben we de belangrijkste plaatsen om lekker uit te gaan op een rijtje gezet, met daarbij vermeld wat voor type uitgaansgelegenheid het is.

Uitgaan Chersonissos

Het uitgaansleven in Chersonissos is volgens vele een van de beste plaatsen in Europa waar je als jongere lekker uit je dak kan gaan. In Nederland is Chersonissos in een keer helemaal op de kaart gezet met het RTL 4 programma Oh oh Cherso, maar zelfs voor die tijd was Chersonissos al een van de beste plaatsen om je vakantie naartoe te boeken. Want eigenlijk is er voor iedereen wel een club of kroeg waar je lekker uit je dak kan gaan in jou favoriete muziekstijl. Met Clubs als Club Sensation, El Paradiso, Havana Club en de Cameo club heb je al meteen een aantal grote en goede clubs te pakken. Tevens zijn er meerdere keren per week bekende DJ’s aanwezig in Starbeach, de plek waar je minimaal 1 keer moet zijn geweest als je op Kreta je vakantie viert, we weten zeker dat u hier een onvergetelijk strandfeest meemaakt waar u zeker geen spijt van zult hebben.

Kortom Chersonissos is bij uitstek de feest bestemming van Kreta en omstreken, en zeker een aanrader om jou vakantie op te vieren. Wilt u meer informatie over Chersonissos en hotels, klik dan hier om verder te gaan. Uitgaan Kreta is een groot feest op Cherso waardoor je hier heel wat avondjes vertier kunt hebben.

oscars-malia malibu-malia reflex-malia banana-malia

Uitgaan Malia

Het uitgaansleven in Malia is misschien wel net zo populair als Chersonissos en vooral populair onder de Engelse jongeren. Aangezien Malia bijna tegen Cherso aanligt maakt het eigenlijk niet uit waar je vakantie viert, tijdens je vakantie op Kreta kan je met gemak allebei de plaatsen een keer aandoen. Het plaatsje is overdag een heerlijke badplaats waar u lekker aan het strand of aan de boulevard een terrasje kan pakken en kunt genieten van de zon, maar zodra de avond op komt begint het uitgaansleven, met zijn tientallen kroegen, danstenten en clubs kan je hier met gemak een aantal avonden een kroegentocht op Kreta houden. Met clubs als Energy, Venue, Apollo, Banana etc. is er voor iedereen wat wils.

Tevens worden er regelmatig ook in Malia uitzinnige super strand feesten gehouden welke het bezoeken waard zijn, de prijzen in het uitgaansleven in Malia vallen reuze mee als u de echt grote tenten met rust laat. Maar een vakantie hier op Malia met zon, zee en uitgaan is zeker aan te raden. Tevens zijn de discotheken en clubs in Malia over het algemeen een stuk ruimer ingericht dan op bijv. Chersonissos waardoor het allemaal een stuk relaxer aanvoelt. Een club die je in ieder geval een keer moet aandoen als je op Kreta bent is Malibu, dit is de grootste club van Malia en misschien ook wel van heel Kreta met zowel een uitzinnige danszaal waar je lekker uit je dak kan gaan als een grote relax zone, waar je lekker onderuit gezakt kunt genieten van je drankje.

Het uitgaan in Kreta is 1 groot feest

Want naast het uitgaansleven op Kreta in o.a. Chersonissos en Malia zijn er nog veel meer badplaatsen op dit mooie eiland waar je lekker kunt genieten van een bruisend uitgaansleven. Voor de clubliefhebbers en de echte feestgangers is het aan te raden om bij zojuist genoemde plaatsen te gaan stappen, maar voor degene die meer van een kroegentocht houden of lekker gezellig genieten op een van de vele terrasjes is eigenlijk op heel Kreta het wel goed toeven. Ondanks dat Kreta met gemak in de top 5 van Europa staat qua uitgaansleven is het niet zo erg dat je voor een plekje moet vechten in een van de vele clubs, en als het druk is is het natuurlijk ook automatisch gezellig. Kreta is bij uitstek een perfecte vakantiebestemming om lekker te genieten van zon, strand en lekker uitgaan! Uitgaan Kreta is 1 groot feest!

De prijzen op Kreta staan de laatste jaren wel flink onder druk, waar je een paar jaar geleden kon zeggen dat het uitgaan redelijk goedkoop was heeft de crisis hier ook toegeslagen, maar nog steeds is Kreta vele male goedkoper dan een Ibiza of Mallorca en ook de hotels en appartementen zijn veel goedkoper op Kreta waardoor het nog steeds heel betaalbaar is.

Uitgaan Kreta – waar?

De bekendste 2 badplaatsen om eens goed uit je dak te gaan zijn toch Chersonissos en Malia, maar hiernaast is op Kreta qua uitgaan ook nog echt wel genoeg te beleven, denk hierbij aan de omgeving van Chania waar ook vele mooie badplaatsen liggen met genoeg mogelijkheden om lekker uit te gaan. Het voordeel van deze plaatsen is dat het een stuk minder massa is, maar het is nog steeds druk genoeg zodat je niet bang hoeft te zijn dat je in je eentje op stap bent. Dus wil je lekker los gaan in de massa ga dan naar een van bovenstaande plaatsen, maar wil je gewoon relax gaan stappen dan is bijvoorbeeld Agia Marina een goede plek om uit te gaan.

kreta
Kreta
Logo
Shopping cart