Een van de grootste aanbieders van vakanties naar Kreta is Corendon, ze hebben namelijk niet alleen vele vakanties naar de bekende plaatsen op Kreta als een Chersonissos, Malia en Agios Nikolaos, maar via Corendon kunt u bijna naar alle plaatsen op Kreta op vakantie gaan. Hierdoor kunt u heel Kreta gaan ontdekken tegen een super voordelig tarief, want naar Kreta met Corendon is een garantie dat u niet teveel betaald.

Bekijk de aanbiedingen van Corendon

Plaatsen op Kreta die u kunt boeken via Corendon

Zoals gezegd hebben ze een ruim aanbod aan vakanties naar Kreta, en dit word elk jaar weer meer lijkt het. En u kunt hierbij ook kiezen uit vele soorten accommodaties, denk hierbij aan de all-in resorts, luxe hotels en vakantie villa’s. Maar ze hebben ook een misschien wel groter aanbod aan gewone appartementen, leuke hotels zonder al teveel toeters en bellen en de wat simpeler vakantiehuizen. Deze laatste 3 zorgen ervoor dat u ook met minder budget op vakantie kunt gaan naar Kreta, en heerlijk kunt genieten van dit prachtige eiland aan de Griekse kust.

De Plaatsen:

Agia Galini
Agia Pelagia
Agios Nikolaos
Amoudara
Analipsis
Anissaras
Bali
Bingoreizen Kreta
Chersonissos
Elounda
Fodele
Gournes
Gouves
Koutouloufari
Malia
Matala
Milatos
Panormos
Piskopiano
Plakias
Rethymnon
Rondreizen Kreta
Sissi
Stalis
Stavromenos

Zoals u ziet is het aanbod aan Kreta vakanties via Corendon groot, en voor de bekendste badplaatsen hebben ze ook een ruime keuze aan hotels, appartementen en vakantiehuizen.

Vroegboekkorting Corendon

Op het moment van schrijven zijn de meeste leuke aanbiedingen voor Kreta op het gebied van vroegboekkortingen helaas wel verlopen, maar met de acties als de Last minute Mania van Corendon kunt u op het allerlaatst nog beslissen om er snel op uit te gaan en dit supervoordelig.

Last minute mania

Mei en Zomervakantie specials

Net zoals de meeste reisaanbieders is het aanbod van Corendon in de vakantie periode het beste, maar als u naar Kreta op vakantie wilt gaan dan hoeft u zich natuurlijk helemaal niet aan deze periode te houden, want in het voorseizoen en in het naseizoen kunt u namelijk nog prima een vakantie naar Kreta boeken met in de wetenschap dat het nog prachtig weer is.