Nana Beach

Nana Beach

nana-beachNana beach

Het Nana Beach hotel op Kreta is een prachtig hotel op Chersonissos en met zijn ligging pal aan het strand en een heerlijk zwembad aanwezig bij het hotel zelf is het de ideale plek om uw vakantie te vieren. Door de 4+ sterren die het hotel heeft en zijn ruime faciliteiten is het tevens een luxe hotel te noemen en samen met het all-inclusive arrangement kunt u uitgebreid genieten van het eiland Kreta.

Bijzonderheden hotel Nana beach

Met zijn ligging aan het strand is het het ideale hotel om uw strandvakantie te vieren, tevens is het hotel bekend om zijn kindvriendelijkheid en zijn uitgebreide faciliteiten. Denk hierbij aan diverse bars en wel 8 zwembaden. Tevens is het luxe all-inclusive recept hier heel uitgebreid met daarbij 5 restaurants aanwezig waarvan er 3 รก la carte zijn.

Prijzen & Boeken

Voor meer informatie over de prijzen en de beschikbaarheid klik dan hier.

Activiteiten en omgeving

De ligging van het hotel is gunstig en er zijn diverse activiteiten in de omgeving te doen. Door de ligging aan het strand heeft u meteen om de hoek toegang tot diverse wateractiviteiten en excursies. Tevens staat de omgeving van Chersonissos bekend om zijn natuur en rijke cultuurgoed.

 

Door |2014-03-17T09:44:15+01:00maart 14th, 2014|Hotels Kreta|0 Reacties

About the Author: