De meeste mensen uit Nederland trouwen in Nederland en gaan dan op huwelijksreis naar bijvoorbeeld Kreta toe. Maar wist u dat het ook compleet in het buitenland kon? Vast wel, maar hoe dit geregeld moet worden en wat erbij komt kijken is natuurlijk een heel gedoe. Of toch niet….of het is zeker heel duur??

Nou eigenlijk niet echt, dat trouwen niet goedkoop is is een feit, maar je kan het zelf zo gek maken als je zelf wilt.

Trouwen op Kreta

Het leuke van trouwen in een ander land is natuurlijk dat je en op vakantie bent en hier op Kreta ook bijna verzekerd bent van prachtig weer. Er komen natuurlijk wel een aantal praktische zaken om de hoek kijken waar u rekening mee moet houden, maar het is te doen en de prijs valt ook nog zeker mee. Er zijn diverse manieren om dit te regelen, u kunt namelijk zelf alles regelen maar er zijn ook diverse organisaties die dit voor u kunnen doen. Een van de organisaties die bijna alles voor u reglen is Crete Holidays – Klik hier voor de website

Ze regelen praktisch alles voor u, alleen het verblijf voor u en de gasten en eventueel vervoer moet u zelf nog regelen, wat ze o.a. regelen is het volgende:

  • Persoonlijk gesprek in Nederland van tevoren.
  • De complete papierwinkel om te kunnen trouwen op Kreta.
  • De ceremonie + locatie
  • De fotoshoot en 1 dagje een Cabrio voor de huwelijksvoltrekking
  • De verdere papierwinkel op Kreta om uw trouwen in Nederland ook te kunnen overschrijven.
  • En nog veel meer.

Trouwen op Kreta is een bijzonder iets en dat hoort een trouwerij natuurlijk ook te zijn en het is zeker eens wat anders. En de prijs is er ook naar dat u het hier niet perse om hoeft te laten, u hoeft geen rijke filmster of voetbalster te zijn om in het buitenland te kunnen trouwen. Het enige waar u rekening mee moet houden is dat het aantal gasten wat komt misschien wel een stuk minder is, dan als u gaat trouwen in Nederland.

Wij zouden het in ieder geval aanraden!! Want het word een onvergetelijke ervaring!!