Star beach Chersonissos

Star beach Chersonissos
Star Beach Chersonissos is dé plek voor je ultieme vakantie. Op het Griekse eiland Kreta ligt aan de oostkust een groot vakantiepark die jouw zomer helemaal goed maakt. Een vakantiepark en daarnaast een Beach park met heel veel waterattracties, samen zorgen ze voor een fantastische vakantie.
Star Beach op Kreta ligt ook nog eens vlakbij het centrum van Chersonissos, ideaal voor een uitstapje.

Star Beach Village

Vlakbij het water bevindt zich een viersterrenhotel. Dit welbekende en zeer luxe vakantiepark heeft voor iedereen wat wils. Het is een ruim opgezet park, met mooie appartementen en kamers. Er is keuze uit verschillende restaurants om te eten. Daarnaast zijn er een aantal snackbars en bars om een hapje en een drankje te doen. De kamers zijn modern opgezet en daarnaast lekker groot. Star Beach Village Chersonissos is een vakantiepark waar je prima met jonge kinderen kunt komen, maar ook voor jongeren die samen op vakantie gaan is het een goed park om te verblijven. Om naar het strand te willen hoef je alleen maar een trap af te lopen. Dan sta je al lekker met je voeten in het zand te genieten.

Star Beach park

Hotels bij en in de buurt van Star beach vind je bij onze hotel pagina. Naast Star Beach Chersonissos Village ligt het Star Beach Waterpark. Hier ontmoeten veel jongeren elkaar, het is echt zo’n plek waar je de hele dag rond blijft hangen. Met verschillende zwembaden, veel glijbanen en heel veel attracties eromheen is het de ideale plek om lekker te genieten van de zon en het water. Voor de jonge kinderen is er de ‘Kids Area’ met kleine ondiepe zwembaden, speciale speeltoestellen voor de kleintjes en een babybadje.
Natuurlijk zijn er veel jongeren in Star Beach Park, en voor hen zijn er prachtige zwembaden, met veel waterglijbanen, de een nog mooier dan de ander. Om extra te genieten zijn er een aantal bars, voor als je nog niet genoeg had gedronken. Omdat Star Beach Park aan zee ligt, wordt er optimaal gebruik gemaakt van de extra ruimte en mogelijkheden die de zee bieden. Je kunt er parasailen, waterskiën en jetskiën.
Daarnaast is er een centrum waar je nog veel meer uitdagingen aan kunt gaan door te gaan duiken, karten of bungeejumpen. Mogelijkheden genoeg om over je angsten heen te komen en de adrenaline door je lijf te voelen gieren.

Uitgaan Chersonissos

Star Beach Chersonissos is ideaal gelegen omdat het op korte afstand van het centrum van Chersonissos ligt. Je kunt het aflopen, het is ongeveer een kilometer. In de zomer verandert het centrum van Chersonissos van een rustig plaatsje naar een wekenlange party. Er zijn voldoende clubs en bars om een complete kroegentocht te houden. Uiteraard is er ook een Hollandse tent, om het thuisgevoel vast te kunnen houden.
Geen zin om helemaal naar het centrum van Chersonissos te gaan? Geen probleem. Ook op Star Beach Chersonissos Park worden regelmatig feesten gehouden, waarbij bekende DJ’s optreden. Er zijn vaak thema’s op deze feesten, om een extra groepsgevoel te creëren. Het feesten begint elke middag al om 17:00 uur als er een schuimparty wordt gehouden.

Waarom wel naar Star Beach Chersonissos Park op vakantie gaan?

In het hoogseizoen is je belangrijkste reden: feesten. In het naseizoen zijn alle jongeren weer naar huis en keert de rust wat terug op het park. Ook dan kun je er nog genieten van een heerlijke vakantie, en kom je wellicht wat minder drinkende jongeren tegen. Voor een vakantie waar je alles binnen handbereik hebt, zit je op Star Beach op Kreta op de juiste plek!

kreta
Kreta
Logo
Shopping cart